26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κουτσούρης, διοίκηση και ο καλός… βηματισμός για τον ΑΟΤ

Όταν το καλοκαίρι κάποιοι γνωστοί στην κοινωνία των Τρικάλων αναλάμβαναν την διοίκηση του ΑΟΤ, με μπροστάρη τον γιατρό Κώστα Παρδάλη η αισιοδοξία ήταν δεδομένη στους φιλάθλους. Έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν τονίστηκε ότι την όλη προσπάθεια θα βοηθούσε οικονομικά ο Χάρης Κουτσούρης.
Όλα αυτά στους μήνες που πέρασαν φάνηκαν να λειτουργούν, αλλά προφανώς με τις… συννεφιασμένες μέρες. Η ομάδα είναι μέσα στον στόχο της ανόδου – που είναι και ο αποκλειστικός – ενώ υπάρχει και η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.
Το ερώτημα όμως είναι τι γίνεται τώρα, που τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πολλές αναλύσεις!
Ήδη στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης κυκλοφορούν φήμες για εντάσεις που αγγίζουν ακόμη και την ρήξη. Από την άλλη υπάρχουν πιο ψύχραιμες φωνές που τονίζουν ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνουν κινήσεις (λογικά στο οικονομικό τομέα) που να μαρτυρούν ότι η προσπάθεια για την επιτυχία θα συνεχιστεί με όλους ενωμένους.
Όπως και να έχει είναι η εποχή που ο χρόνος πιέζει, έτσι οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας θα πρέπει όχι μόνο να πάρουν αποφάσεις, αλλά να είναι τέτοιες που θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Άλλωστε δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να παίξει κάποιος… καθυστέρηση.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ