14.8 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κροταλίζουν τα «Μ-16″ των Σπουδαστών της ΣΜΥ… Στα ριζά του Ολύμπου! (φώτο)

Συνέχεια της εκπαίδευσης των Σπουδαστών  της ΣΜΥ στην περιοχή της Καναπίτσας  Λιτοχώρου και πέφτουμε από έκπληξη σε έκπληξη …
Ασκήσεις Μάχης Ταχείας Αντίδρασης με  βολές  αυτομάτων όπλων  από τα Μ-16 των Σπουδαστών που κροτάλιζαν και κατέβαζαν τους στόχους σε δευτερόλεπτα …Αν οι στόχοι που ήταν (τηλεχειριζόμενοι παρακαλώ)  εμφανίζονταν σε απόσταση λιγότερη των 20 μέτρων οι Σπουδαστές χρησιμοποιούσαν  τα ατομικά  τους πιστόλια  των 0,45   με απίστευτη ταχύτητα !
¨Όταν όμως  ο στόχος εμφανιζόταν μακρινός ήταν απόλαυση να ακούς να κροταλίζουν τα Μ-16 στα χέρια των μαθητών που όταν τους πλησίαζες  δε πίστευες στα μάτια σου σαν έβλεπες ότι  αυτοί που τους κατέβασαν  εν ριπή οφθαλμού  ,ήταν  αμούστακα παιδιά και πανέμορφα κορίτσια !
Ειδική μνεία θα πρέπει να κάνουμε για τον Διοικητή της Σχολής  τον Ταξίαρχο  Ευάγγελο  Τραγαζίκη  που μας ανακοίνωσε με τον ποιο φυσικό τρόπο ότι θα βγάλει τα συμπεράσματα του  για την θερινή διαβίωση των σπουδαστών   και μετά την εκτέλεση της Τακτικής Πορείας των   30 χιλιομέτρων με πλήρη φόρτο  που θα  ξεκινήσει στις 2 το πρωί και θα τελειώσει το ξημέρωμα !!! Με επίθεση  και βολή όλων των μαθητών  σε ακραίες συνθήκες  Μάχης …Με απεικόνιση  από μεγάλη αντίδραση του Εχθρού !!!!
Το ότι ο Διοικητής της Σχολής ήταν  Διοικητής Τάγματος Ειδικής Συνθέσεως  στο Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) το  (2006) … Μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι σχετικά  με την εκπαίδευση των Σπουδαστών !…Τα συμπεράσματα δικά σας !
(ΠΗΓΗ:veteranos.gr)

- Advertisement -

SMY 5

SMY 4

SMY 3

SMY 2

SMY 1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ