15.6 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

“Κόλλησε» στα Σαράγια η Α.Ε.Φ!

Η Φαρκαδόνα υποχρεώθηκε στην πρώτη , φετινή της βαθμολογική απώλεια, μένοντας στο «λευκό» 0-0 στα Σαράγια
Στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Σαραγίων, η Α.Ε.Φ. υποχρεώθηκε σήμερα στην πρώτη της βαθμολογική απώλεια, έπειτα από 14 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.
Το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα, επηρεασμένο από τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάνοντας ωστόσο αρκετές ευκαιρίες για κάποιο γκολ.
Από την άλλη, τα Σαράγια του Παναγιώτη Γκένα, αγωνίστηκαν με ψυχή και πήραν τον πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονη στην κατηγορία.
Στο 7’ είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Φαρκαδόνα, με το Νικούλη να εκτελεί φάουλ και την Μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 22’ τα Σαράγια απάντησαν στις χαμένες ευκαιρίες, με το Λεονάρντο να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά την μπάλα να μην περνάει τη γραμμή και έτσι το 0-0 να παραμένει.
Στο 24’ είχαμε τον τραυματισμό του Σαμαρά, ο οποιος πέρασε εκτός παιχνιδιού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνει διάγνωση.
Στο 31’ σουτ του Γάτσιου, μπλόκαρε ο Βάρκας.
Στο 32’ ο Νικούλης εκτέλεσε φάουλ από πολύ μακριά με την μπάλα να φεύγει άουτ
Στο 39’ έπειτα από λάθος του Μάλλιαρη, ο Λεονάρντο πλάσαρε λίγο έξω.
Στο 47’ ο Νικούλης από καλή θέση σούταρε λίγο έξω.
Στο 50’ ο Αετόπουλος πέρασε και εκείνος εκτός αγωνιστικού χώρου τραυματίας για την ομάδα της Φαρκαδόνας.
Στο 58’ ο Παρθένης σούταρε, με τον Πατσιαλή να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 69’ ο Νικούλης σε μία ακόμη εκτέλεση φάουλ, με το Βάρκα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 76’ ο Νικούλης και πάλι εκτελεί φάουλ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Διαιτητές: Μανασής-Νιώτη-Τζάνης
Οι συνθέσεις
Σαράγια: Βάρκας, Κατσαμπέας,Πλακοπίτας, Κονταξής, Παππάς, Ι. Καταραχιάς, Β. Καταραχιάς, Γκένας, Παρθένης, Κρίκας, Λεονάρντο
Α.Ε.Φ:Πατσιαλής,Σαμαράς,(24’λ.τρ.Γκαγκαστάθης)Χατζηνικόλα,Μάλιαρης,Τσιούκας,Αετόπουλος,(50’ λ.τρ. Μπαγιώτης)Νάκου,Διβανές,Γάτσιος,Νικούλης,Γρηγορίου
Τραπέζι προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και παλαιμάχους της Α.Ε.Φ.
Την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες χαλάρωσης, με αφορμή και το επερχόμενο ρεπό της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, θα έχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Α.Ε.Φ.
Και αυτό, γιατί την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ., ο κ. Θεόδωρος Καραμάνος, υπεύθυνος του πρακτορείου ΟΠΑΠ, στην πλατεία της Φαρκαδόνας, θα παραθέσει δείπνο, προς της διοίκηση του συλλόγου και το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην ψησταριά-ουζερί «Χασομέρι».
Στο δείπνο, θα παρευρεθούν και αρκετοί Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Φαρκαδόνας, ώστε η ζωντανή ιστορία του σωματείου, να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τη σημερινή ομάδα και να υπάρξει σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ