20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κώστας Σκρέκας: «Δεν έχει σχέδιο η Κυβέρνηση»

Την ανάγκη να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια, επανέλαβε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR  «Live U».

- Advertisement -

 

«Δεν είδαμε καμία παρουσίαση κανενός σχεδίου, δεν είδαμε τη λίστα πάνω στην οποία διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση» είπε ο κ. Κ. Σκρέκας «βλέπουμε μόνο μια υποτιθέμενη  διαπραγμάτευση που κρατάει δυο μήνες και έχει οδηγήσει την πραγματική οικονομία σε ασφυξία».

Ο κ. Κ. Σκρέκας τόνισε ότι «τα χρονικά πλαίσια είναι ασφυκτικά. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι τα χρήματα του Κράτους φτάνουν μέχρι 15 Απριλίου. Μετά δεν θα υπάρχουν χρήματα για την κάλυψη αναγκών.  Έχουν κάνει φτερά 24 εκ. € από τις τράπεζες και ο κόσμος φοβάται ότι δεν θα πάρει τον επόμενο μήνα τους μισθούς και τις συντάξεις».

 

Τέλος κάλεσε την Κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις τώρα. «Υπάρχει ακόμη ένα μικρό περιθώριο να σωθεί η κατάσταση» είπε «ο κ. Τσίπρας έχει μια ιστορική ευθύνη, να πει την αλήθεια στον κόσμο γιατί οι προεκλογικές εξαγγελίες απέχουν από την πραγματικότητα και η χώρα να επανέλθει σε μια κανονικότητα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Πρέπει ο πρωθυπουργός να πει την αλήθεια και να πάμε επιτέλους μπροστά».

Κώστας Σκρέκας – STAR – 31/03/15

Κώστας Σκρέκας – STAR – 31/03/15
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ