22.2 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λάθος οι 18 ομάδες στην Α’ ΕΠΣΤ, θα πρέπει να γίνουν… 38!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη νέα αγωνιστική περίοδο οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής δεν θα είναι 16 αλλά 18, αφού θα υποβιβαστούν μόνο 2.
Διαβάζοντας αυτή την είδηση θα έλεγε κάποιος ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα βρίσκεται σε άνθηση και έτσι δεν ήταν δυνατόν να μην προωθηθούν άλλες δυο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία! Είναι όμως η αλήθεια αυτή;
Φέτος η Α’ Ερασιτεχνική ήταν ίσως η χειρότερη σε ενδιαφέρον και δυναμικότητα ομάδων. Λογικό. Τα οικονομικό ασφυκτικό πεδίο ήταν αδύνατο να μην περάσει και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπου οι περισσότεροι παράγοντες από την «τρέλα τους» κρατάνε τους συλλόγους. Και σίγουρα θέλουν να δουν τις ομάδες τους όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ως εδώ όλα καλά. Από την άλλη όμως υπάρχει ο ρόλος της ΕΠΣΤ. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι τα σωματεία δεν θέλουν να είναι 18 οι ομάδες στην Α’ ΕΠΣΤ, αλλά… 38!
Ο καθένας θέλει το καλύτερο για την ομάδα του, αλλά στην συνέχεια σκέφτεται τις επιπτώσεις. Η διοίκηση όμως της ΕΠΣΤ για το λόγο αυτό βρίσκεται στις θέσεις εξουσίας, για να δίνει λύσεις σε προβλήματα. Θα έπρεπε λοιπόν να ζυγίζει τα πράγματα και να πει ξεκάθαρα στους παράγοντες ότι η Α’ ΕΠΣΤ δεν μπορεί να σηκώσει ούτε 16 ομάδες, πολύ περισσότερο να τις αυξήσει σε 18. Και τι στιγμή μάλιστα που είναι γνωστό ότι υπάρχει η χρονική πίεση για τα μπαράζ. Παρόλα αυτά η ΕΠΣΤ παίρνει μια απόφαση που με δυσκολία μπορεί κάποιος να την καταλάβει, ίσως για να γίνει η… καρδιά ορισμένων παραγόντων. Από εκεί και πέρα ειλικρινά ελπίζουμε να μην πέσουμε εμείς μέσα στις εκτιμήσεις ότι έρχεται πρωτάθλημα παρωδία αλλά πρωτάθλημα… ανάπτυξης, ασορτί με αυτή που περιμένουνε για την… χώρα μας!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ