16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ την Τσικνοπέμπτη

Η Τομεακή Οργάνωση Πόλης Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι την τσικνοπέμπτη 12 Φλεβάρη , στο χώρο του πολύκεντρου του δήμου Τρικκαίων που βρίσκεται έναντι της ΔΕΗ, με ώρα έναρξης 9μμ.
Θα είναι ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι με πολύ κέφι και χορό ,που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο του μόχθου και θα πραγματοποιηθεί με την εθελοντική εργασία αλλά και την προσφορά σε τρόφιμα , ποτά και σε κάθε απαραίτητο υλικό των μελών και φίλων του ΚΚΕ.
Θα είναι μια ψυχαγωγική ανάσα στην καθημερινότητα και θα δώσει την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν όλοι οι συναγωνιστές, φίλοι και συνεργαζόμενοι με το Κόμμα, που δώσαμε από κοινού μια δύσκολη προεκλογική μάχη , τη δώσαμε με πείσμα & αποφασιστικότητα , τη δώσαμε παλικαρίσια και βγήκαμε με το κεφάλι ψηλά. Θα είναι , επίσης, μια ευκαιρία να συναντηθούμε και με όσους εκτιμούν το ΚΚΕ, ήθελαν να βγει δυναμωμένο από τις εκλογές και χαίρονται από την ενίσχυσή του , αλλά τελικά δεν πήραν την απόφαση να το ψηφίσουν.
Τους προσκαλούμε όλους στο λαϊκό γλέντι , την τσικνοπέμπτη , όπως και στους αγώνες τους μέλλοντος , γιατί το ΚΚΕ πάντα δίνει το χέρι σ’ όποιον έχει τη διάθεση να σηκώσει το ανάστημά του!

- Advertisement -

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ