10.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έχασε η Μπάρα, είπε αντίο ο Κωστόπουλος

Ο Αχιλλέας Μπάρας υπέστη νέα βαθμολογική απώλεια χάνοντας στη Μπάρα από τον Πυργετό με 3-1 παραμένοντας έτσι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς. Αρχή ακόμα για εκτιμήσεις, σίγουρα όμως η προσπάθεια της Μπαριώτικης ομάδας απέκτησε έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό που προκάλεσε… έκπληξη στα ποδοσφαιρικά στέκια είναι η παραίτηση του προπονητή Ευριπίδη Κωστόπουλου, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό στο πάγκο της Τρικαλινής ομάδας, αποτελεί παρελθόν. Ολοι γνωρίζουν πως τα τελευταία χρόνια έκανε κατάθεση ψυχής στο σωματείο, αλλά όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο, όλα κάποτε τελειώνουν. Προσωρινά ή μόνιμα θα δείξει το μέλλον. Ο πρώην τεχνικός της Μπάρας πάντως ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είχε στο πλευρό του, όλα αυτά τα χρόνια, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια.
Αγωνιστικά η ομάδα του Πυργετού ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και στο 25’ «άνοιξε « το σκορ με τον Νικολούσιο, αφού πρώτα δημιούργησε ευκαιρίες.
Στο 40’ ο Αχιλλέας ισοφάρισε 1-1 και ξεκίνησε το παιχνίδι από την αρχή, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αναμενόμενη. Ο Πρεμέτης εκτέλεσε φάουλ και ο Σίμος έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο 65’ ο Μπαλάφας εκμεταλλεύτηκε πάσα του Νικολούσιου και έκανε το 1-2, ενώ στο 70’ ο Νικολούσιος σκόραρε ξανά μετά από πάσα του Δερμάνη διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Δεληλίγκας (46’ Γκαραγκάνης), Πάτσιος (30 Καραγιάννης), Παπαχρήστος, Παπακώστας, Σελίμης, Σίμος, Μανίκας, Βλαχονάσιος, Πρεμέτης (70’ Κοτρώτσιος), Σουλεϊμάνης, Ανδρέου Σπ.

- Advertisement -

ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Ιακωβάκης, Μπουλογεώργος, Λέκκας (50’ Παπαποστόλου), Λάλος, Ζαχαράκης, Μπούλμπος, Γκαραγκούνης, Νικολούσιος, Δερμάνης, Μπαλάφας (60’ Λουλές), Ράπτης (70’ Παϊλας).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ