26.6 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λυτρωτής Παπανικολάου στη νίκη επί των Μάβερικς

Οι εύστοχες βολές του Κώστα Παπανικολάου έδωσαν τη νίκη στους Ρόκετς επί των Μάβερικς με 111-108, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων.

- Advertisement -

Ο Τρικαλινός φόργουορντ κέρδισε φάουλ από τον Τζέι Κράουντερ σε προσπάθεια τριών πόντων και βάζοντας και τις τρεις βολές, έδωσε τη νίκη στις “ρουκέτες”.

Σε 26 λεπτά συμμετοχής, ο διεθνής άσος είχε 12 πόντους με 4/5 βολές, 1/4 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Αν και άργησε να σκοράρει (το πρώτο καλάθι σημειώθηκε στο τέλος της 3ης περιόδου), με δύο σερί τρίποντα στο 4ο δωδεκάλεπτο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 96-92.

Το τρίποντο του Γκαλ Μέκελ στα 6,9 πριν από το τέλος έφερε τις δύο ομάδες στην ισοπαλία 108-108, αλλά ο Έλληνας άσος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα του…

Για τους Ρόκετς ξεχώρισε ο Τζέιμς Χάρντεν με 18 πόντους σε 24 λεπτά, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ αγωνίστηκε για ένα τέταρτο γιατί αποβλήθηκε με 6 φάουλ και είχε 6 πόντους και άλλα τόσα ριμπάουντ. Η ομάδα του Ντάλας παρατάχθηκε για προληπτικούς λόγους δίχως τον Ντιρκ Νοβίτσκι, με τον Τσάντλερ Πάρσονς να έχει 14 πόντους και τους Μόντα Έλις και Τσάρλι Βιλανουέβα από 13.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ