16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Μαϊμού» τυφλοί έπαιρναν επίδομα… τυφλότητας

Τις κατηγορίες της απάτης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση και της ψευδούς βεβαίωσης θα αντιμετωπίσουν ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, την Παρασκευή, δύο κάτοικοι της Ρόδου, ένας κάτοικος Αρχαγγέλου και μια οφθαλμίατρος, ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση «μαϊμού» επιδομάτων τυφλότητας.

- Advertisement -

Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί εξάλλου ενώπιον της Πταισματοδίκη Ρόδου ανάλογη έρευνα με ύποπτους για την τέλεση του αδικήματος της απάτης κατ’ εξακολούθηση, ακόμη 8 κατοίκους του νησιού.

Οι έρευνες για την υπόθεση προκλήθηκαν αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία Πλημμμελειοδικών Ρόδου μετά από δημοσίευμα της 20ης Ιουλίου 2013 της «δημοκρατικής» και στοιχείων, που υπέβαλε αρμοδίως το ΚΕΠΑ.

Η δικογραφία “εμπλουτίστηκε” συγκεκριμένα με στοιχεία από τους ελέγχους που διενήργησε αρμοδίως το ΙΚΑ. Μετά τη διενέργεια ελέγχου και επανελέγχου των επιδοματούχων τυφλότητας της Ρόδου, από επιτροπές ΚΕΠΑ, που έγινε στα γραφεία του ΙΚΑ Ρόδου, την 26, 27 και 28 Ιουνίου 2013, βρέθηκαν 14 περιπτώσεις οι οποίες δεν δικαιούνται επίδομα τυφλότητας.

πηγη:http://www.zougla.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ