21.4 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μεγάλες επιτυχίες για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του δ. Φαρκαδόνας

Η «ποδοσφαιρική οικογένεια» του Δήμου Φαρκαδόνας πανηγυρίζει και χαίρεται για την τριπλή αυτή επιτυχία των τριών ομάδων της

- Advertisement -

Η μεγάλη νίκη της Κυριακής απέναντι στο Βελισάριο, η κατάκτηση της πρώτης θέσης στους αγώνες μπαράζ και η άνοδος της Α.Ε.Φ. για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μας γέμισαν με συναισθήματα χαράς και περηφάνιας.

Είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας που όλοι μαζί κατέβαλαν: οι παίκτες με τον διαρκή αγώνα τους, το προπονητικό τιμ με την μεθοδική του ικανότητα, η διοίκηση με την σωστή οργάνωση και τη συνεχή στήριξη και συνδρομή της, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας που πίστεψαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας, συγχαίρουμε όλους τους παραπάνω συντελεστές. Ολόκληρος ο Δήμος Φαρκαδόνας «υποκλινόμαστε» στην άξια και μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης των αγώνων μπαράζ, που δίνει στην Α.Ε.Φ. τη δυνατότητα, να συμμετέχει την προσεχή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αλλά ο Δήμος Φαρκαδόνας χαίρεται και για δυο ακόμη διακρίσεις. Την επάνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Τρικάλων των επίσης ιστορικών ομάδων: του Α.Ο. Διγενή της Οιχαλίας, που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, όπως της Μπάρτσας Γριζάνου Α.Ο. που ως δευτεραθλήτρια, επιστρέφει και αυτή στη Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Η «ποδοσφαιρική οικογένεια» του Δήμου Φαρκαδόνας πανηγυρίζει και χαίρεται για την τριπλή αυτή επιτυχία των τριών ομάδων της, που όπως φαίνεται αποτελούν αποτέλεσμα σωστής και μεθοδικής αφανούς δουλειάς πολλών ανθρώπων με μεράκι, όπως προπονητών, γυμναστών, ποδοσφαιριστών, διοικήσεων.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τη χαρά που μας προσέφεραν και να τους πούμε και να δεσμευτούμε, ότι θα είμαστε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε τους προσπάθεια στη νέα χρονιά.

Ανεβάσατε ψηλά το πήχη και μας δίνετε ελπίδες για ακόμη περισσότερα!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στις καινούργιες κατηγορίες.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ