16.6 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Λευκωσία… Γάζωσαν 23χρονο φρουρό (pics)

Ενέδρα θανάτου τα ξημερώματα στον 23χρονο Τάσο Γεωργίου άλλος Τρέλα στη Λευκωσία – Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ ο δράστης ή οι δράστες και έγιναν καπνός

- Advertisement -

Όλα ξεκίνησαν 2 λεπτά πριν από τις 4 το πρωί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times, ο νεαρός βρισκόταν στο διαμέρισμα φίλου του στη Λεωφόρο Καντάρας στο Στρόβολο. Οι εκτελεστές φαίνεται να του είχαν στήσει καρτέρι, αφού είχαν ανοικτούς λογαριασμούς.

Όταν ο νεαρός εξήλθε της πολυκατοικίας, τότε ο δολοφόνος άνοιξε πυρ εναντίου του, τον «γάζωσε» και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως ο φίλος του θύματος εξήλθε από την πολυκατοικία, με το άκουσμα των πυροβολισμών και εντόπισε τον 23χρονο φίλο του να κείτεται νεκρός.

Στη σκηνή κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν έρευνες ενώ μέλη της δύναμης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times, στη σκηνή βρέθηκαν έξι κάλυκες ενώ οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Επίσης, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Cyprus Times, περίπου δύο ώρες προηγουμένως σημειώθηκε βομβιστική επίθεση σε όχημα 37χρονου ιδιωτικού φρουρού σε νυκτερινό κέντρο της Λευκωσίας, που φαίνεται να συνδέεται με τη στυγερή δολοφονία του νεαρού φρουρού.

Στη σκηνή, για αυτοψία, έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα.

Φόντο του φονικού, όπως όλα δείχνουν, ο υπόκοσμος και οι ανοικτοί λογαριασμοί που είχε το θύμα με άλλα πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι το θύμα, ήταν πρόσωπο γνωστό στις αρχές.

πηγη:http://cyprustimes.com

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ