30.2 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μετά την ποδηλατική δεξιοτεχνία έρχεται η….. «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2016» στην Πύλη (φωτο)

Πολύ όμορφη διοργάνωση από τον Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ και τον Δήμο της πόλης μας η 2η ποδηλατική δεξιοτεχνία στην κεντρική πλατεία.

- Advertisement -

Την περασμένη Κυριακή  στις 6 το απόγευμα και  για μερικές ώρες τα παιδιά των δημοτικών σχολείων  έγιναν δεξιοτέχνες του ποδηλάτου και έδειξαν σε όλους τα ποδηλατικά  τους κόλπα. Η δεξιοτεχνία απαιτούσε καλό χειρισμό του ποδηλάτου και γρήγορα περάσματα από τις 6 δοκιμασίες. Νικητές!!! ήταν τα χαμόγελα των παιδιών αλλά και των γονιών που ήταν οι ποιο ένθερμοι υποστηρικτές τους.

Στον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας συμμετείχαν και αρκετά από τα παιδιά της ποδηλατικής ακαδημίας του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ δείχνοντας  πως η ενασχόληση με την ποδηλασία από τις μικρές ηλικίες προσφέρει στα παιδιά σύνθετα οφέλη όπως άθληση σε συνδυασμό με οδηγική ικανότητα – αντίληψη.

Ο Δήμος ως  αθλοθέτης  της δεξιοτεχνίας και μέσα από την πολύτιμη βοήθεια της αντιδημάρχου (αθλητισμού, πολιτισμού και παιδείας) Έφης Λεβέντη,  βράβευσε τους τρείς καλύτερους από κάθε τάξη του δημοτικού σχολείου. Η Βασιλένα Μητσιάδη (πρώην Αντιδήμαρχος) ήταν παρούσα από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης όπου έκανε και τις απονομές στους νικητές.

1η ΤΑΞΗ:

1ος ΜΑΝΘΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ /1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

2ος ΠΑΠΑΠΑΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ /2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

3ος ΛΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ /ΕΚΠ. ΣΑΚΚΑ

2η ΤΑΞΗ:

1η ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ /5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

2ος ΣΙΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

3η ΠΑΛΛΑ: ΣΟ ΦΙΑ /1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 3η ΤΑΞΗ

1ος ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ /33ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

2η ΣΟΥΛΙΟΥ ΚΕΛΥ /20ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

3η ΝΤΑΚΟΥ ΕΥΑ /5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

4η ΤΑΞΗ

1η ΝΤΑΜΑΓΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ /10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

2ος ΠΑΛΛΑΣ ΒΑΙΟΣ /1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

3η ΓΑΛΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ /27ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

5η ΤΑΞΗ

1ος ΚΑΡΑΤΖΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ /5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

2ος ΝΤΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ /5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

3ος ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ /10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

6η ΤΑΞΗ

1ος ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ /5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

2ος ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ /5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

3ος ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ /17ο ΔΗΜΟΤΙΚΌ

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει την πλούσια δραστηριότητα του στο άθλημα της ποδηλασίας, καθώς την επόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου στην Πύλη ετοιμάζει αγώνα για τις μικρές αγωνιστικές κατηγορίες + Γυναικών και Παίδων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου για την Μάχη της Πόρτας, αλλά και της  ανάπτυξης της αγωνιστικής ποδηλασίας σε όλο το νομό Τρικάλων. Η επίσημη ονομασία του αγώνα είναι «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2016» και αναμένονται συμμετοχές από ποδηλατικούς  συλλόγους όλης της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες (προκήρυξη, χάρτες και υψομετρικά του αγώνα) στον παρακάτω σύνδεσμο που οδηγεί στην εκδήλωση του αγώνα στο facebook: https://www.facebook.com/events/1572822036351198/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1465197869941683

Ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ εκτός από τους χορηγούς της ομάδας που ευχαριστεί σε κάθε δελτίο τύπου θα ήθελε να ευχαριστήσει και κάποιους επιπλέων χορηγούς για την 2η δεξιοτεχνία αλλά και την «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2016» που μας στήριξαν με πολλούς και διάφορους τρόπους ο κάθε ένας τους. Ευχαριστούμε θερμά τους: Design magazine, 3G ψηφιακές εκτυπώσεις 3ο χλμ. Τρικάλων Καλαμπάκας και Τέντες Τζιοβάρας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ