20.7 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Με Γιάννη Βρούτση η ΝΟ.Σ της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η ΝΟ.Σ της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Gallery Art Hotel (KTEΛ) , όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο π. Υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

- Advertisement -

Ο κ. Βρούτσης στην κατάμεστη αίθουσα από στελέχη, φίλους και οπαδούς της ΝΔ μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
«Υπάρχει  η αναξιοπιστία Τσίπρα και Καμμένου που γκρέμισαν τις θυσίες του λαού και επέβαλλαν το 3ο και 4ο μνημόνιο στην χώρα. Εξαντλήθηκε ο λαός από την φοροεπιδρομή και δημιουργήθηκε ζοφερό κλίμα στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας που εξαπατήθηκε, προδόθηκε και στην χώρα δεν υπάρχει ευνοϊκό κλίμα για επενδύσει. Ο π. Υπουργός εν συνεχεία ανέφερε πως από τον Σεπτέμβριο η κατάσταση θα χειροτερέψει και θα επιβληθεί ο κόφτης.
Η Ν.Δ. θέλει την  ενότητα των Ελλήνων, σταθερό οικονομικό περιβάλλον, στιβαρή κυβέρνηση που θα έχει την εμπιστοσύνη του λαού που έχει απολέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.».

n.d.-vroytshs

Ο Γιάννης Βρούτσης πολλές φορές στην ομιλία του ανέφερε ότι η ΝΔ θέλει εκλογές χθες και ότι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πριν την κεντρική ομιλία του κ. Βρούτση ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουτσονάσιος έδωσε το λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό στους Κώστα Σκρέκα, Ηλία Βλαχογιάννη, Θανάση Λιούτα, Δέσποινα Λασπά, Ζέφη Νικολάου, στον αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού Στέργιο Χυτούδη και στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Μπαγιώτη.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Αχιλλέας Λιούτας,το μέλος της Π.Ε. ΝΔ Γιώργος Βράντζας, τομεάρχες της ΝΟΔΕ, Πρόεδροι και μέλη ΔΗΜΤΟ της ΝΔ και πλήθος Νεοδημοκρατών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ