16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με ενθουσιασμό η «πρώτη» της Α.Ε.Φ.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο «Θεοδώρου-Οικονομούλας» η πρώτη προπόνηση της Α.Ε.Φαρκαδόνας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, μέσα σε πολύ καλό κλίμα.
Το παρόν έδωσαν στο γήπεδο οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών, που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ της ΑΕΦ, ενώ υπήρξαν και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες ποδοσφαιριστών, που θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους, τις επόμενες μέρες.
Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι αδερφοί Μπαγιώτη, ο Νικούλης, ο Χατζηνικόλα, ο Γρηγορίου, ο Βολιώτης, ο Χασιώτης, ο Τιούτιος και ο Καπράλος.
Στο γήπεδο Φαρκαδόνας βρέθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γιάννης Μάλλιαρης, που αποκτήθηκε από την ομάδα του Φλαμουλίου.
Εμφανώς χαρούμενος και ταυτόχρονα συγκινημένος από την επιστροφή του στη Φαρκαδόνα, έπειτα από 6 χρόνια ο νέος τεχνικός της ομάδας Τάκης Ρούσσας, προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του, ενώ πριν την έναρξη της εκγύμνασης στο σύντομο λόγο του, ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές τους κανόνες και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.
Εκ μέρους της διοίκησης, είχαμε πολυμελή παρουσία, με το χρηματοδότη της ομάδας Τάσο Φραγκούλη, τον πρόεδρο Γιώργο Χαλβατζά, τον ακούραστο εργάτη αυτής της ομάδας επί σειρά ετών, Νίκο Θεοδώρου, τον Ηλία Καραμάνο και αρκετούς άλλους που βρέθηκαν στην πρώτη της ΑΕΦ.
Παρών και ο Κώστας Σκρέτας, ο οποίος στηρίζει με το δικό του τρόπο τη φετινή προσπάθεια της Φαρκαδόνας.
Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης ήταν κάπως χαλαρό, καθώς περιλάμβανε μόνο ασκήσεις με μπάλα για τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, από τις επόμενες ημέρες ο Τάκης Ρούσσας θα ανεβάσει ρυθμούς.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, σε θέσεις όπου υπάρχουν ακόμη κενά.
O Mάλλιαρης στην Φαρκαδόνα
Από τη διοίκηση της Α.Ε.Φ. ανακοινώνεται η απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Γιάννη Μάλλιαρη , που προέρχεται από την ομάδα του Φλαμουλίου. Ο Μάλλιαρης, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας, Τάκη Ρούσσα, ο οποίος άλλωστε τον γνωρίζει πολύ καλά.
Επίσης ανακοινώνεται η πρόσληψη του Κώστα Σαπουνά, για τη θέση του γυμναστή στην ομάδα μας. Ο Σαπουνάς θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Τάκη Ρούσσα στο τεχνικό τιμ.

- Advertisement -

 

φα 1 φα 2 φα 3 φα 4 φα 6

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ