14.4 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Αντάμωμα των Γυναικών» στην Καστανιά Καλαμπάκας (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 στην Καστανιά Καλαμπάκας το «Αντάμωμα των Γυναικών» , ενός καθιερωμένου καλοκαιρινού ανταμώματος με ρίζες αρχόμενες από τη δεκαετία του 1980. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ταβέρνα Λεωνίδα Μπαμπούκα υπό την αιγίδα του Μορφωτικού & Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» και δη της Γ. Γραμματέως κ. Λίτσας Ρήγα – Νικοθώδη.
Η αθρόα προσέλευση των γυναικών και η σύμπνοια με την οποία εργάσθηκαν κατά την προετοιμασία του ανταμώματος αποτέλεσε έναυσμα αστείρευτου κεφιού , χαράς και διασκέδασης ενώ τα βλάχικα και παραδοσιακά ακούσματα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν τον δικό τους τόνο στην βραδιά. Προσφέρθηκαν εκλεκτά εδέσματα αποτέλεσμα της συνεργασίας των γυναικών και του καταστήματος.
Κλείνοντας, οι θετικές εντυπώσεις του παραδοσιακού αυτού εθίμου αποτέλεσαν κοινή ομολογία όλων των γυναικών για την προσδοκία του επόμενου ανταμώματος το ερχόμενο καλοκαίρι και πάλι στην Καστανιά.
Ωστόσο, αμεσότερα, όλοι οι Καστανιώτες και μη θα ανταμώσουν την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 στην τοποθεσία «Γκούρα» όπου το φυσικό κάλλος και η παράδοση θα συνδυαστούν για μια ακόμη φορά για την διασκέδαση όλων.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ