18.1 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Με πέναλτι η ΑΕΦ πήρε ισοπαλία στην Κρύα Βρύση (ΦΩΤΟ)

Η Φαρκαδόνα κατάφερε να περάσει αλώβητη από την Κρύα Βρύση παρά το ότι είδε την ήττα κατάφατσα στο γήπεδο της Διάβας και τελικά απέσπασε ισοπαλία με 2-2 από την γηπεδούχο ομάδα σ’ ένα αρκετά ενδιαφέρουν παιχνίδι.
Οι πρωτοπόροι παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφεραν με δύο πέναλτι του Νικούλη να πάρουν την ισοπαλία και η διαφορά τους από την δεύτερη θέση μειώθηκε.
Βέβαια η διαφορά είναι ακόμα ασφαλείας αλλά τον τελευταίο μήνα η Φαρκαδόνα φέρνει τρίτη ισοπαλία. Ειδικά σήμερα κατάφερε κι απέδρασε από το γήπεδο της Διάβας χάρη σε δύο ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Νικούλη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με την Κρύα Βρύση να αιφνιδιάζει τους πρωτοπόρους στο τελευταίο πεντάλεπτο. Έτσι στο 40’ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μητσιάδης και στο 45’ με φάουλ του Ντούλα προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος η Φαρκαδόνα πίεσε εκ των πραγμάτων, με την Κρύα Βρύση να δίνει χώρο και να προσπαθεί να παίξει με αντεπιθέσεις.
Στο 62’ ο Μητσιάδης αφού στόπαρε την μπάλα με το στήθος στην συνέχεια αυτή βρήκε το μπράτσο του και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Κρύας Βρύσης. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νικούλης και μείωσε σε 2-1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται αρκετά έντονα.
Στην συνέχεια ο Μπόμπολας κάνοντας δύο μεγάλες αποκρούσεις δεν επέτρεψε στην Φαρκαδόνα να σημειώσει κι άλλο τέρμα και στο 83’ ο Γρηγορίου στην γωνία της μεγάλης περιοχής δέχθηκε ένα μαρκάρισμα και κέρδισε το δεύτερο πέναλτι για την ομάδα του. Με τον ίδιο τρόπο το εκτέλεσε και πάλι ο Νικούλης και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Και γι’ αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Διαιτητής ήταν ο Κουτσάγιας με βοηθούς τους Μ. Μανασή και Κ. Λεωνίδα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Μπόμπολας, Χ. Ζαρακότας, Οδ. Ζαρακότας, Λιάκος, Μητσιάδης, Σπύρου, Καρανίκας, Μπαμπατσιάς (46′ Νικολάου), Γιαννούλας, Ντούλας (78′ Παπαγεωργίου), Κόκοβας.
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Πατσιαλής, Νάκου (46′ Τσιούκας), Γκαγκαστάθης, Μάλλιαρης (46′ Γάτσιος), Φορτούνης, Αετόπουλος, Γκαντιάς, Διβανές, Ντούβλης, Νικούλης, Γρηγορίου.

- Advertisement -

11 12 13 14

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ