11.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με τη στήριξη του κόσμου για τη νίκη ο ΑΟΤ

Ένα παιχνίδι που πραγματικά θεωρείται κλειδί είναι το σημερινό για τον ΑΟ Τρίκαλα. Στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο για την 10η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ θα φιλοξενήσει τα Χανιά.
Ο αγώνας είναι πραγματικά ιδιαίτερος. Μετά από έναν μήνα απουσίας από το… σπίτι του ο ΑΟΤ επιστρέφει. Και όχι έτσι απλά. Ο αγωνιστικός χώρος έχει γίνει χαλί, ενώ παρεμβάσεις έχουν γίνει και σε άλλα σημεία στου σταδίου. Όπως και να έχει οι φίλαθλοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, αφού βλέπουν ότι η πορεία προς την Σούπερ Λίγκα τους θέλει όλους ενωμένους.
Με νίκη σήμερα ο ΑΟΤ παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας και βέβαια κάθε αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος. Το ίδιο ισχύει και για τον σημερινό αντίπαλο. Τα Χανιά είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι για να μπορέσει ο ΑΟΤ να φτάσει στον στόχο του θα πρέπει να παλέψει δυνατά.
Ο Κώστας Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τερματοφύλακα Σικαλιά. Αντίθετα ο Χιώτης ακολουθεί κανονικά τις προπονήσεις. Τώρα για το θέμα της 11άδας ο προπονητής του ΑΟΤ έχει δείξει ότι του αρέσουν οι… εκπλήξεις.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ