7.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με τον κόσμο για τη νίκη τα Τρίκαλα ΒC

Στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την φετινή αγωνιστική χρονιά τα Τρίκαλα Bc Aries αντιμετωπίζουν αύριο (18/10, 17.00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας, και με την στήριξη των φιλάθλων θέλουν να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Δράμα.
Ο Κώστας Φλεβαράκης για τον αγώνα με τον Κόροιβο είπε:
«Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή σεζόν και όπως και πέρυσι παίζουμε με μία νεοφώτιστη ομάδα. Θέλουμε την νίκη απέναντι στην πολύ καλή Αμαλιάδα η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά. Έτσι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια τόσο εντός γραμμών όσο και εκτός γραμμών με τον κόσμο να μας στηρίζει και φέτος όπως και πέρυσι. Είναι ένα σημαντικό όπλο για μας και είναι και ένα επιπλέον κίνητρο για τα παιδιά που ουσιαστικά πρώτη φορά θα παίξουν μπροστά στο κοινό μας. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έρθει από το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο και να δώσει τα παιδιά την ώθηση που χρειάζονται».

- Advertisement -

«Η καλή αμυντική λειτουργία, η συνεργασία αλλά και τα ριμπάουντ στα οποία δεν πήγαμε καθόλου καλά στην Δράμα», θα είναι τα «κλειδιά» του ματς σύμφωνα με τον κόουτς των Τρικάλων Bc Aries.

Ο 30χρόνος φόργουορντ της θεσσαλικής ομάδας Χρήστος Δεληγιάννης παρατήρησε ότι: «Δίνουμε μπροστά στο κοινό μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πρώτο της χρονιάς εντός, και θέλουμε με την παρουσία μας και την εμφάνιση μας να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Πιστεύω πως αν παίξουμε με πίστη και αποφασιστικότητα μπορούμε να καταβάλλουμε την αντίσταση της Αμαλιάδας που είναι μία ομάδα τόσο με εμπειρία όσο και με ταλέντο».

Πίστη, δύναμη και αποφασιστικότητα πρέπει να έχει ο Κόροιβος για να φύγει με την νίκη από τα Τρίκαλα όπως δήλωσε ο προπονητής του, Χάρης Μαρκόπουλος: «Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι εναντίον της ομάδας των Τρικάλων. Μια ακόμα δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα με ξεκάθαρους στόχους στο τρόπο που αγωνίζεται. Με πίστη, δύναμη και αποφασιστικότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε σκληρά με τους παίκτες μου και κάθε εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Η νίκη επί της ΑΕΚ θα αποτελέσει τον «οδηγό» του Κοροίβου για τον αυριανό αγώνα σύμφωνα με τον Αμερικανό γκαρντ Τζος Μάτζετ: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Παίξαμε δυναμικά και με ομαδικό πνεύμα, στοιχεία που θα χρειαστούμε και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Έχουμε συνειδητοποιήσει πως ήταν απλά μία νίκη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε, καθώς η χρονιά τώρα μόλις ξεκίνησε και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον εκτός έδρας αγώνα μας και συγκέντρωση για 40 λεπτά προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ