17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με τον Λεχ Βαλέσα οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων (φωτό)

Το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης» στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius με τίτλο “Learn to Learn! Develop your Autonomy in Learning!”, σύμφωνα με το οποίο φιλοξενεί καθηγητές και μαθητές από έξι Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Λετονία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία), στις 14/11/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30, θα επισκεφθεί το Δήμο Τρικκαίων, μαζί με τους εταίρους.

- Advertisement -

Κατά την επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Βασιλένα Μητσιάδη και Χρυσόστομο Κυρίτση ενώ παρούσα θα είναι και η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κα Βάσω Κάκλα.

Θα ακολουθήσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει:

Στο πρώτο μέρος προβολή βίντεο με θέμα «Τα Αξιοθέατα της πόλης των Τρικάλων», ενώ στο δεύτερο μέλη της ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης» θα παρουσιάσουν μερικές από τις δημιουργίες του συνθέτη.

Στο τέλος της εκδήλωσης η παιδαγωγική ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων θα απονείμει πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους καθηγητές και μαθητές που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα.

lex1

Φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη του 3ου Λυκείου στην Πολωνία, όπου η ομάδα των καθηγητών και των μαθητών δωρίζουν στον Λεχ Βαλέσα το βιβλίο της πόλης των Τρικάλων στο γραφείο του.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ