23.6 C
Trikala
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με το ωραίο φύλο ο Λιούτας, σάρωσε σε Πύλη-Καλαμπάκα (ΦΩΤΟ)

Δυνατό πέρασμα του Θανάση Λιούτα στο γυναικείο φύλο

- Advertisement -

 

Βραδιά γυναικών οργάνωσαν οι (…αμέτρητες) φίλες του Θανάση Λιούτα, σε CoffeeBar της πόλης μας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., εκτός από νέος κι ωραίος, χαίρει της εκτίμησης του «ωραίου φύλου». Η εκδήλωση ήταν το… προμήνυμα για το ισχυρό μήνυμα που θα στείλουν οι Τρικαλινές στην κάλπη της Κυριακής.

Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, με γλυκό ποτό και ωραία μουσική, σ’ ένα αναγκαίο και συνάμα ευχάριστο διάλειμμα του σκληρού προεκλογικού αγώνα, ο κ. Λιούτας μοίρασε χαμόγελα, χάρηκε ωραίες στιγμές με μια… τεράστια θηλυκή συντροφιά και πήρε… μπόλικες δυνάμεις, λίγο πριν από την “τελευταία -και αποφασιστική- στροφή” του αγώνα.

Στο πλευρό του, η σύζυγός του, Νίκη Παπαγεωργίου, δικηγόρος, που δίνει την μάχη στα “μετόπισθεν” αθόρυβα, μεθοδικά και αποτελεσματικά…

…………………………………………………………………………………………..

Η Καλαμπάκα στέλνει τον Λιούτα στη Βουλή

 

Η Καλαμπάκα “σφράγισε” σήμερα (23-1-2015) το… εισιτήριο εισόδου του Θανάση Λιούτα στη Βουλή των Ελλήνων!!! Όπου κι αν πήγε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., συνάντησε μόνο πιστούς φίλους κι ένθερμους υποστηρικτές.

 

Άρχισε την περιοδεία του (η δεύτερη σ’ ένα οκταήμερο) από την αγορά της πόλης. Πέρασε από επιχειρήσεις, εμπορικά, γραφεία, καφετέριες, καφενεία και, φυσικά, την εβδομαδιαία λαική αγορά. Άκουσε τα πάντα, συζήτησε με όλους, δεν… υπολόγισε τη βροχή και πήρε όσες… ακριβώς δυνάμεις χρειαζόταν για το τελευταίο 48ωρο της προεκλογικής κούρσας.

 

Επισκέφθηκε το Παράρτημα του Ι.Κ.Α. (Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης) και την Τοπική Υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ., όπου έγινε δεκτός από τον διευθυντή Ζώη Χαλατσάκη, που τυγχάνει και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας.

 

Ο κ. Λιούτας, τον οποίο συνόδευε ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Κολίτσας, είχε τετ α τετ με νυν και πρώην αυτοδιοικητικούς (Γ. Δήμου, Ηρ. Αλμπάνης, Αντ. Πινιάρας), όπως και με τον συνάδελφό του στο Επιμελητήριο Τρικάλων, Χρήστο Ζαραμπούκα, επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών.

 

Αργότερα, στο Πολιτικό Γραφείο, δέχθηκε ψηφοφόρους & φορείς, οι οποίοι του ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” και “την καλύτερη δυνατή επίδοση” στην κάλπη.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Η Πύλη «κλείδωσε» την πρωτιά Λιούτα με μια μεγαλειώδη πολιτική εκδήλωση

 

«Βούλιαξε» η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΥΛΗ», στην Πύλη Τρικάλων, σε μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της περιοχής, πολιτική εκδήλωση κατά την οποία μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας.Το πλήθος, το πάθος και ο δυναμισμός «σφράγισαν» την είσοδο του Θανάση Λιούτα στη Βουλή με τους παρισταμένους να δηλώνουν βέβαιοι ότι ο νεαρός υποψήφιος θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους, μιας και έχει τις ικανότητες, την γνώση και το ήθος για να εκπροσωπήσει αποφασιστικά τον καθένα και την καθεμιά τους.

Ο Θανάσης Λιούτας, αφού αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους, συγγενικούς δεσμούς που τον συνδέουν με την περιοχή της Πύλης, ευχαρίστησε θερμά τους εκατοντάδες φίλους του για την αποθεωτική υποδοχή, λέγοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη στο πρόσωπό μου σε μια πολιτική πορεία που ξεκίνησε από τις ευρωεκλογές και φθάνει αυτή τη στιγμή στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τίμησε για δεύτερη φορά, αναθέτοντάς μου, να μεταφέρω το μήνυμα του αγώνα, της αλήθειας και της νίκης και εδώ στην Πύλη».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Ο Νομός Τρικάλων έχει προφανή συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Ο αγροτικός τομέας και η μεταποίησή του από τη μια και ο τουρισμός από την άλλη μπορούν να τραβήξουν τον τόπο μας μπροστά.

Ο ορεινός όγκος της Πύλης μπορεί να δημιουργήσει ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν, το οποίο θα φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στον τόπο μας.

Είναι ανάγκη να συνεργαστούμε για να γίνουν πραγματικότητα. Εγώ δεσμεύομαι εδώ απόψε ότι θα εργαστώ για να πάρει ο Δήμος Πύλης αυτά που πραγματικά του ανήκουν. Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τους φορείς της περιοχής να δώσουμε μια δυνατή ώθηση στον τόπο μας.

Ως άνθρωπος της αγοράς ξέρω να συνεργάζομαι.

Να αφήνω στην άκρη ανούσιους εγωισμούς και να επικεντρώνομαι στον στόχο.

Και ο στόχος είναι ένας: Όλοι μαζί να τραβήξουμε τον τόπο μας μπροστά για μας και τα παιδιά μας.

Για τους μεγαλύτερους από εμάς που θέλουν να μας δουν να προκόβουμε και να δικαιώνουμε έτσι και τα όνειρά τους».

Για τον πρωτογενή τομέα, τόνισε:«Ως γεωπόνος που τόλμησε να συνδυάσει την επιστημονική του γνώση με το σύγχρονο επιχειρηματικό πνεύμα και να μπει στο ελεύθερο επάγγελμα, θέλω να σταθώ στις δυνατότητες του αγροτοδιατροφικού τομέα για το Νομό μας και ιδιαίτερα του Δήμου Πύλης.

Έχουμε χρέος να αξιοποιήσουμε τις μοναδικές ικανότητες των Τρικαλινών στην επιχειρηματικότητα για να δημιουργήσουμε νέες παραγωγικές μονάδες, αλλά και να αξιοποιήσουμε περαιτέρω τις υπάρχουσες.

Να προσφέρουμε θέσεις εργασίας, μειώνοντας έτσι την ανεργία, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα μας.

Η μείωση της ανεργίας θα έρθει μόνο με την παραγωγή».

Δύο ημέρες πριν τις κάλπες ο κ. Λιούταςαπηύθυνε μήνυμα συμμετοχής στους Πορτινούς και τις Πορτινές:«Η πιο πλατειά συμμετοχή στις κάλπες εξασφαλίζει την πρωτιά της Παράταξής μας. Η δυναμική των τελευταίων ημερών, δυναμική που ενισχύεται μέρα με τη μέρα, ακυρώνει τα σχέδια εκείνων που παίζουν με την Ελλάδα μας.

Η συμμετοχή σας είναι καθοριστική.

Η επιλογή σας είναι μείζονος σημασίας.

Σας καλώ να στείλετε μήνυμα ανανέωσης.

 

 

 

 

 

Ήρθε ο καιρός, να σας εκπροσωπήσει ένας από εσάς.

Ένας από εσάς που ξέρει τις αγωνίες και που μπορεί να δικαιώσει τις ελπίδες σας.

Τα μηνύματα που σας φέρνω από κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων είναι ότι ήρθε η ώρα της μεγάλης υπέρβασης. Ήρθε η ώρα της πραγματικής ανανέωσης και σας καλώ, να στηρίξετε αυτή την συλλογική προσπάθεια».

Ο κ. Λιούτας δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα είναι στην Πύλη «και την επομένη των εκλογών για να φανεί χρήσιμος σε κάθε συλλογικό ή και δίκαιο ατομικό αίτημα».

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ο οποίος ανέφερε, μεταξύ των άλλων, πως «ο Θανάσης Λιούτας είναι μια ξεκάθαρη επιλογή ανανέωσης. Μια επιλογή από τον δικό μας τόπο, για τον δικό μας τόπο, αλλά και για την πατρίδα.

Η αποφασιστικότητά του, σε συνδυασμό με το ήθος του, εγγυώνται ότι θα έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση στην αυριανή Βουλή.

Ο Δήμος Πύλης έχει ένα λόγο παραπάνω να ψηφίσει τον Θανάση Λιούτα και να τον βγάλει πρώτο βουλευτή. Είναι ο δικός μας άνθρωπος. Ο αυριανός βουλευτής, ο οποίος θα είναι σταθερά στο πλευρό μας ενεργός συμπαραστάτης στα συλλογικά και στα ατομικά μας προβλήματα.

Τον ξέρω και τον εμπιστεύομαι.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και εσείς».

Στην ομιλία έδωσαν βροντερό παρών εκατοντάδες πολίτες της περιοχής, δημοτικοί άρχοντες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ο Τρικαλινός λαός σφράγισε την είσοδο του Θανάση Λιούτα στη Βουλή

 

 

Η προσδοκία για κάτι νέο, δυνατό και διαφορετικό στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Ν. Τρικάλων εδραιώνεται λίγο πριν από το “τελικό φίνις” της 25ης Ιανουαρίου και βρίσκει τον απόλυτο & γνήσιο εκφραστή της στο πρόσωπο του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα.

Οι Άγιοι Απόστολοι, το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, ο Διπόταμος, τα Ρόγγια, το Βαλομάνδρι, το Διαλεχτό, η Μεγάρχη, το Μικρό Κεφαλόβρυσο, τα Ανταλλάξιμα και (ένα από τα προπύργια της “γαλάζιας” παράταξης) το Καλονέρι “συνυπέγραψαν”, στις 22-1-2015, το Παντρικαλινό αίτημα για θριαμβευτική είσοδο του Θ. Λιούτα στη νέα Βουλή…

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα βάλεις πλάτη για την Αγροτιά και το Νομό», του έλεγαν οι κάτοικοι, οι οποίοι συναντούσαν έναν άνθρωπο που μιλάει άπταιστα την… γλώσσα της υπαίθρου! Ο κ. Λιούτας δεν πήγε μέχρις εκεί με… άδεια χέρια. Κόμιζε προτάσεις… «Τα τελευταία χρόνια», όπως ανέφερε, «παραγωγοί παραμένουν απλήρωτοι από εμπόρους. Η ποινική μεταχείριση, σε τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλεται να γίνει αυστηρότατη, έτσι ώστε κανείς επιτήδειος έμπορος να μην “παίζει” με την παραγωγή του αγρότη. Να εφαρμοσθεί αυτό που ισχύει για τους οφειλέτες του Δημοσίου, ακόμη και για χρέη από 5.000 – 10.000 ευρώ: δηλαδή, φυλακή!!!

Δεν μπορεί την μια χρονιά ο αγρότης να πληρώνει το μάρμαρο λόγω παγετού, σκουληκιού και χαλαζιού και την επόμενη να καλείται να… ξαναπληρώσει εξαιτίας θρασύτατων εμπόρων, που εκμεταλλεύονται τον πόνο του και τον ιδρώτα του… Είναι από τις πρώτες “μάχες” που θα δώσω στο Κοινοβούλιο, εάν με στείλετε εκεί με την ψήφο σας…».

Ο κ. Λιούτας εξήγησε πώς η Ελληνική Γεωργία μπορεί να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό της. «Πρέπει», είπε, «να οργανωθούν πολύ καλύτερα οι αγροτικές εκμεταλλεύσεις και οι συνεταιρισμοί. Απαιτούνται πιο καλές δομές, πιο παραγωγικοί συνεταιρισμοί. Μόνο με υγιές συνεταιριστικό κίνημα -που κι αυτό όπως η Γεωργία και η Κτηνοτροφία χρειάζεται επανεκκίνηση απ’ το μηδέν-, μπορεί ο αγροτικός πληθυσμός να πάει καλά… Να πάμε σε μεγάλες εκμεταλλεύσεις, ατομικές & συνεταιριστικές. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν… Οι νεότεροι αγρότες οφείλουν να οργανωθούν… Να περάσουμε σε κοινές εκμεταλλεύσεις…».

20150123_104714 20150123_114231 20150123_120140 20150123_122144 20150123_122416 20150123_122458 20150123_122823 DSC_0071-1 DSC_0074 DSC01215 DSC01240 DSC01244 DSC01246 DSC01253 DSC01257 DSC01268 DSC01276 DSC04592 DSC04679 DSC04693 DSC04699 DSC04712 DSC04728 DSC04735 DSC04738 DSC04743 IMG_0595 (1)-1 l 105 l 109 l 120 l 121 l 136 l 165 SAM_8776 SAM_8778 SAM_8794 SAM_8796 SAM_8797 SAM_8799 SAM_8801 SAM_8802 SAM_8804 SAM_8806 SAM_8808 SAM_8810 SAM_8811 SAM_8813 SAM_8827 SAM_8830 SAM_8857 SAM_8875 SAM_8877 SAM_8881

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ