19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μοίρασε αντιδημαρχίες ο Παπαστεργίου

Με επίσημο τρόπο ο νέος δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε τον πρόεδρο του Δ.Σ. και τους αντιδημάρχους που θα πιάσουν δουλειά από την 1η Σεπτεμβρίου.
ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2019

- Advertisement -

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ
Μιχάλης Μπάρδας
Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1984 δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα σαν Οικονομολόγος ελεύθερος επαγγελματίας. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων Ν. Τρικάλων, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου του Πιστωτικού Αναπτυξιακού Συν/σμού Ν. Τρικάλων, Μέλος της Διοίκησης της Συν/κής Τράπεζας Θεσσαλίας (1998- 2012) και Γραμματέας του ΔΣ της Τράπεζας, Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος.

2. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ
(1) Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέων
Βασιλένα Μητσιάδη
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας μηχανικός. Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, συμμετέχει στη θεατρική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Τρικκαίων και είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας Τρικάλων.

(2) Εθνικών & Ευρωπαϊκών προγραμμάτων- Καινοτομίας – Τουρισμού – Ανάπτυξης
Τόμης Κυρίτσης
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και σήμερα ιδιοκτήτης διαφημιστικού γραφείου. Μέλος του ΔΣ της ΔΕΚΑ Τρικάλων και της «Αστικής Ανάπτυξης» ΑΕ. Υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν.

(3) Ποιότητας ζωής & Περιβάλλοντος
Γιάννης Κωτούλας
Γεννήθηκε το 1976 στα Τρίκαλα. Μεγάλωσε στην Αθήνα και επέστρεψε σε ηλικία 30 ετών στην γενέτειρά του όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Εναέριων Υπογείων Δικτύων και Εγκαταστάσεων. Ασχολήθηκε με το εμπόριο και την διοργάνωση εκδηλώσεων ενώ από το έτος 2004 προσλήφθηκε ως Τεχνικός της ΔΕΗ όπου κα εργάζεται μέχρι σήμερα Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Νομού Τρικάλων.

(4) Οικονομικών & Διοικητικών υπηρεσιών
Χρυσάνθη Γάλλου
Γεννήθηκε το 1962 στο Μαυρέλι Καλαμπάκας όπου τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νηπιαγωγός. Εργάστηκε ως Προϊστάμενη του Τμήματος Ιδιωτών και Καταθέσεων και μετέπειτα Διευθύντρια σε ιδιωτική Τράπεζα των Τρικάλων Υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων από τον Οκτώβριο του 2006 με το συνδυασμό «Πόλις Όλων», και διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

(5) Κοινωνικής Πολιτικής & Εμπορίου
Χρήστος Αναστασίου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1956 όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΙ Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων-Λογιστών. Εργάζεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, πρώην Αντινομάρχης και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Τρικάλων

(6) Καθημερινότητας & Καθαριότητας
Αλέκος Πολυμερόπουλος
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1950. Εργάστηκε στον τεχνικό τομέα της ΔΕΗ και σήμερα είναι συνταξιούχος. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2002, 2006 και 2010. Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΑ. Ασχολήθηκε με την επαγγελματική διαιτησία ποδοσφαίρου τόσο ως διαιτητής όσο και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Τρικάλων.

(7) Περιφέρειας ανατολικού τομέα (ΔΕ Παραληθαίων- Παληοκάστρου – Εστιαιώτιδας- Μ. Καλυβίων) και ΚΕΠ
Ηλίας Παπανικολάου
Γεννήθηκε στα Μ. Καλύβια όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Σία Φαράκη και έχουν ένα γιο. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και πτυχιούχος της ανώτερης σχολής ποδοσφαίρου Βελιγραδίου. Εργάστηκε σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού. Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας στο χώρο των ηλεκτρικών, καθώς και τραγουδιστής. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης κεντρικού café. Συμμετέχει σε αθλητικούς συλλόγους, χορευτικούς κ.α. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων το 2010.

(8) Περιφέρειας δυτικού τομέα (ΔΕ Φαλώρειας – Κόζιακα – Καλλιδένδρου) και Ανάπτυξης υπαίθρου
Κίμων Αναστασόπουλος
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1955. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Από το 1985 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό (Γερμανία) στο χώρο της εστίασης, όπως και στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα με δενδροκαλλιέργειες. Διετέλεσε Δήμαρχος στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Κόζιακα (2007-2010). Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων το 2010
Το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχν. Υπηρεσιών & Προγρ/σμού, καθώς και τα τμήματα Υπηρεσιών Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος, θα παραμείνουν στην αρμοδιότητα του κ. Δημάρχου

3. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ – ΝΠΔΔ – ΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
(α) e – Τρίκαλα
Χριστόφορος Ρόμπος
Γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα όπου και διαμένει. Σπούδασε Οικονομικά στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και από το έτος 2010 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε υποψήφιος το 2013 στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2010 είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δέσης

(β) ΔΕΥΑΤ
Σωτήρης Σακκάς
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν εργάστηκε στο Τμήμα Λογιστηρίου μεγάλης βιομηχανίας και σήμερα διατηρεί γραφείο Λογιστικό-Ασφάλειες στην πόλη των Τρικάλων.

(γ) Αστική Ανάπτυξη ΑΕ
Δημήτρης Παζαΐτης
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αγία Μονή Τρικάλων. Είναι υπάλληλος του ΟΣΕ. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2006 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Τρικκαίων.

(δ) Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων
Ντίνα Δήμα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Έχει επιμορφωθεί στη χρήση Η/Υ και εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι γραμματέας στο Δ.Σ του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ/Παράρτημα Θεσσαλίας, μέλος στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Φαρμάκου Ελλάδος, μέλος στο Δ.Σ του Επικουρικού Ταμείου Ασφάλισης Φαρμάκου Ελλάδος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Βοηθών Φαρμακείου & Φαρμακοϋπαλλήλων Τρικάλων & Καρδίτσας.
Από το 2009 είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων

(ε) Κέντρο Έρευνας Μουσείου Τσιτσάνη
Έφη Λεβέντη
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967 και κατοικεί στο Μεγαλοχώρι. Είναι παντρεμένη με τοα Απόστολο Καρά και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής Η/Υ με ειδικότητα «Χειρίστρια Η/Υ και διατρητικών μηχανών». Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και από το έτος 1991 είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. Από το έτος 1993 εργάζεται στην ΔΟΥ Τρικάλων. Είναι Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου και ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Ν. Τρικάλων.

(στ) Σχολικές Επιτροπές Α’θμιας & Β’θμιας Εκπαίδευσης
Ελένη Αυγέρου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργ. και Διοίκ. Επιχ/σεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και από το 1989 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως οικονομολόγος – λογιστής φοροτεχνικός. Διετέλεσε πρόεδρος της «Αναπτυξιακής Εταιρείας» Ν. Τρικάλων, μέλος της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μονής, μέλος ΔΣ του αθλ. σωματείου «ΖΕΥΣ», υπεύθυνη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις η «ΠΙΣΤΗ» στους Ν. Τρικάλων & Καρδίτσας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ