17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μοναδικός χώρος αναψυχής για τον ταξιδιώτη στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Άρτας στον Αχελώο (βίντεο-φωτό)

Ό ταξιδιώτης στο διάβα του, έχει έναν μοναδικό χώρο να ξεκουραστεί και να απολαύσει την άγρια ομορφιά της φύσης, στην εθνική οδό Καρδίτσας-Άρτας, στη δυτική Αργιθέα, στα σύνορα των δύο Νομών, ακριβώς στην ιστορική γέφυρα Κοράκου στον Αχελώο.

- Advertisement -

Η οικογένεια Παπαϊωάννου, έχει δημιουργήσει την ταβέρνα – ψησταριά “Αχελώος”, ένας μοναδικός τόπος αναψυχής, όπου ο ταξιδιώτης και ο ντόπιος οδοιπόρος, θα ξεκουραστεί και θα έχει τη ευκαιρία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, να απολαύσει το καφεδάκι του, το αναψυκτικό, ή το ποτό του, κάτω από τον παχύ ίσκιο των πλατάνων, μέσα σε μια πανέμορφη αυλή ή στο εσωτερικό της ταβέρνας.

Η ψησταριά είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, με όλα τα ψητά της ώρας από ντόπια διαλεχτά κρέατα. Φυσικά επειδή ο Αχελώος είναι στα πόδια, σερβίρεται πέστροφα ψητή στα κάρβουνα ή τηγανιτή σε καλαμποκάλευρο.

Για τους λάτρεις των σπορ, στον Αχελώο μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποτάμι και όποιος ζεσταθεί μια βουτιά θα τον δροσίσει…

Ακόμη στο χώρο διοργανώνονται συχνά μοναδικά βραδινά πάρτυ, αγώνες βόλεϊ, κ.α.

Δείτε μερικές φωτογραφίες, καθώς και ένα ενδεικτικό βιντεάκι.ax2ax1ax9ax10ax13ax4ax5ax6ax11

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ