30.1 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Φιλεκπαιδευτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Λογγακίου

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015, ο Φιλεκπαιδευτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Λογγακίου σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο γήπεδο του Λογγακίου, για το κλείσιμο της φετινής χορευτικής χρονιάς. Μέσα από μια θαυμαστή συνύπαρξη και συλειτουργία του λόγου, της μουσικής και της κίνησης του θεάτρου σκιών, ο Σύλλογος μας  επιχειρεί ένα αφιέρωμα στη ελληνική λαϊκή όπερα, στο θέατρο σκιών, στον Καραγκιόζη και στο ρόλο του τραγουδιού και του χορού στις παραστάσεις  του. ‘Ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο, γοητευτικό θέαμα στη παράστασή μας, που υποστηρίζεται από μια μεγάλη φιλική παρέα και όλοι μαζί πλαισιώνουν τον Νίκο Τζήκα, πρωτεργάτη στη διατήρηση, διάσωση και προβολή αυτής της παράδοσης, αυτής της τέχνης. Οι ήρωες του μπρεντέ λοιπόν τραγουδούν και χορεύουν χασαποσέρβικα, καλαματιανά, τσάμικα, αμανέδες αλλά και καντάδες, δίνοντας το έναυσμα για ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι. Σας καλούμε λοιπόν να πιαστούμε και εμείς στο χορό μαζί  τους και να τους σιγοντάρουμε στο τραγούδι τους. ‘Ερε γλέντια και ξεφαντώματα! Γεια σου μπαμπάκο! Γεια σου ξυπόλητη οικογένεια και αβάντι μανέστρο!!!!

- Advertisement -

Συμμετέχουν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μονής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Εστιαιώτιδας, του Συλλόγου  Απανταχού Αρδανιωτών και ο Επιμορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος Κρηνίτσας.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

        Σας περιμένουμε στο γήπεδο του Λογγακίου την Κυριακή στις 8.30μ.μ.Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Άγγελος Βλάχος θα μας διασκεδάσει με τις μουσικές του επιλογές.

       

        Είσοδος Ελεύθερη !

 

                                                 Με

                                          Τιμή το Δ.Σ.

                                       Του Συλλόγου

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ