18.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μπουτζιώλης: Θα πάρουμε πρωτοβουλίες για να έχουν τα Τρίκαλα ομάδα στην Γ’ Εθνική

Μια μέρα μετά τον θρίαμβο του στις εκλογές της ΕΠΣΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Θανάσης Μπουτζιώλης μίλησε στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το μέλλον του τρικαλινού ποδοσφαίρου.
Και αυτό διότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ αποκάλυψε ότι ο ίδιος από Δευτέρα θα αναλάβει πρωτοβουλία για το τρικαλινό ποδόσφαιρο, ώστε να υπάρχει εκπρόσωπος στην Γ’ Εθνική! Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Να περιμένετε από Δευτέρα ότι θα πάρουμε πρωτοβουλίες για την Γ’ Εθνική. Δεν είναι δυνατόν η ΕΠΣ Τρικάλων να είναι χωρίς εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέσα από τα μπαράζ αν θα έρθει η άνοδος. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα πάρουμε πρωτοβουλίες, όλα θα γίνουν με διαφάνεια και από εκεί και πέρα θα πρέπει να αποφασίσουν οι πρωταγωνιστές. Εμείς θεωρούμε ως χρέος να βοηθήσουμε το τρικαλινό ποδόσφαιρο για να έρθουν οι καλύτερες μέρες».
Από εκεί και πέρα είπε για τις εκλογές της ΕΠΣΤ: «Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Δεν θέλω να μιλήσω για μεγάλη ή μικρή νίκη, αλλά να πω ότι από την εξέλιξη αυτή φαίνεται πως κάτι κάνουμε και εμείς για το ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα. Και βέβαια εννοείται ότι η πόρτα της ΕΠΣ Τρικάλων θα είναι ανοιχτή για όλα τα σωματεία, είτε μας ψήφισαν είτε όχι».
Για την ένταση με την αστυνομία: «Θεωρώ ότι ήταν ένα τεχνικό επεισόδιο έντασης. Εμείς εφαρμόσαμε το καταστατικό και μόνο. Αυτό είναι και το σωστό αφού δεν μπορεί να κάνουμε κάτι που δεν προβλέπεται από το καταστατικό. Ενώ και στην υπόθεση των δυο υποψηφίων του ΑΟ Φωτεινού Ζήση Γκουγκουστάμου και Βάιου Γκουζιώη έγιναν δεχτές από το σώμα οι υποψηφιότητες υπό την αίρεση της επιβεβαίωσης των νεότερων στοιχείων που προέκυψαν από τον έγγραφο του ΑΟ Φωτεινού που κατατέθηκε στην ΕΠΣ Τρικάλων στις 30 Ιουνίου».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ