17.4 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νέα από το χώρο του μπάσκετ

Το Σάββατο και ώρα 6:30μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Μπάρας θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των Ικάρων και του Γ.Σ. Φαρσάλων για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Το Θεσσαλικό Ντέρμπυ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού στη Φαρσαλινή ομάδα αγωνίζονται γνωστοί Τρικαλινοί μπασκετμπολίστες (Φούντας Γ., Ψύρρας Δ., Μάρκος Γ.) ο παλιός αθλητής του Α.Σ. Τρίκαλα Γ. Αναγνωστόπουλος και προπονητής της ομάδας είναι ο Τρικαλινός Μάκης Αλεξίου.
Για την ομάδα των Ικάρων βέβαια (το νεανινό συγκρότημα του Γιώργου Κουρμέτζα) ο αγώνας είναι πρόκληση αφού η αντίπαλη ομάδα είναι αήττητη στο Πρωτάθλημα και πρόσφατα στέφθηκε Κυπελλούχος Θεσαλλίας επικρατόντας μάλιστα στο Βόλο επί την Νίκης Βόλου.
Το Σάββατο λοιπόν, η διοίκηση των Ικάρων καλεί ότο το φίλαθλο κόσμο να βοηθήσει με την παρουσία του στον αγώνα.
Εφηβικό πρωτάθλημα
Συνεχίζοντας την πολλή καλή πορεία, η εφηβική ομάδα του Αγίου Νέστορα Τρικάλων κέρδισε στον τελευταίο αγώνα και την ομάδα των Δαναών με σκορ 78-40. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολλή μεγάλη αποδεικνύοντας ότι το εγχείρημα του coach Κουρμέτζα Γιώργου και του Μάνατζερ Σκρέτα Κων/νου να διαχειριστούν κάτω από την Stars Basketball Academy τις ομάδες των Ικάρων και του Αγίου Νέστορα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Για την εφηβική ομάδα του Αγίου Νέστορα αγωνίστηκαν οι: Κατσακιώρης (8), Ζησόπουλος (17), Μπάνος (15), Κύργος (2) Ντρίτσι (2), Καλύβας (6), Μέμτσας (13), Μπάλλας (6), Κόλα (6), Σαρακινίδης (3), Κομποδιέτας (συμμετοχή).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ