23 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νέα επίθεση συμπολίτη σε ειδικευόμενο γιατρό του Νοσοκομείου Τρικάλων!

Μόλις ένα 15νθημερο πέρασε από το συμβάν όταν ένας νεαρός τρικαλινός που βρίσκονταν στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Τρικάλων επιτέθηκε σε ειδικευόμενο γιατρό, για να καταγραφεί και δεύτερο ανάλογο περιστατικό στα επείγονται με ειδικευόμενο καρδιολόγο να δέχεται την οργή και το θυμό ενός συμπολίτη που φαίνεται πως τα είχε… τσούξει λίγο παραπάνω.
Το νέο αυτό συμβάν έγινε προχθές στο χώρο των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση να παραλάβει έναν 35αρη συμπολίτη που ήταν αναίσθητος στο πέριξ του κέντρου της πόλης. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα ο οποίος φαίνεται πως είχε λιποθυμήσει ως απόρροια υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος και τον μετέφερε στα επείγοντα περιστατικά, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Έχοντας συνέλθει 35χρονος άνδρας αλλά επηρεασμένος ακόμα από το… οινόπνευμα που είχε καταναλώσει, άρχισε να φωνάζει και να μαλώνει με τους εφημερεύοντες γιατρούς των επειγόντων και κινήθηκε εχθρικά και βίαια προς το μέρος ενός ειδικευόμενου καρδιολόγου που βρίσκονται εν ώρα υπηρεσίας στο Τ.Ε.Π .
Φυσικά αμέσως ειδοποιήθηκαν οι άνθρωποι της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που διαθέτει το Νοσοκομείο Τρικάλων για να απομακρύνουν τον, έτοιμο για καβγά και φασαρία και τελώντας υπό οινοποσία, νεαρό και οι εφημερεύοντες γιατροί για να ηρεμήσουν και τον ειδικευόμενο συνάδελφό τους.
Και τα δυο αυτά γεγονότα σε διάστημα δυο εβδομάδων έχουν αρχίσει να θορυβούν τους νοσοκομειακούς γιατρούς του Γ.Ν.Τ., οι οποίοι βλέπουν καθημερινά πλέον πως το τμήμα επειγόντων περιστατικών δέχεται αναίτιες επιθέσεις από συμπολίτες που μπορεί να βιώνουν τις δυσκολίες τους και να ξεσπούν σε όποιον γιατρό εφημερεύοντα τύχει να βρεθεί μπροστά τους.
Μάλιστα έχουν θέσει το θέμα στη διοίκηση του νοσοκομείου για να δει τι μπορεί να πράξει για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά αλλά όπως υποστηρίζει από την πλευρά της η διοίκηση του Γ.Ν.Τ., δεν μπορεί να διαθέσει έναν σεκιουριτά δίπλα από κάθε γιατρό, υπάρχει τόσο στην είσοδο όσο και στους διαδρόμους κοντά στα επείγονται οι άνθρωποι της ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.
Πηγή: (ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, Ευαγγελία Σωτηρίου)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ