13.5 C
Trikala
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ορκωμοσία για Μεριβάκη και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Μια νέα σελίδα ανοίχτηκε από χθες το βράδυ στο Δήμο Φαρκαδόνας με την ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής.

- Advertisement -

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου κ. Θανάση Μεριβακη έγινε σε πανηγυρικό κλίμα στο ανοιχτό αμφιθέατρο όπισθεν του δημαρχείου παρουσία πλήθος κόσμου, αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων φορέων της περιοχής, ενώ την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος.

Χαρούμενος και συγκινημένος εμφανίστηκε ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας κατά την ορκωμοσία του. Μια χαρά κατά την επιστροφή του στον δημαρχιακό θώκο έπειτα από 7 χρόνια καθώς όπως είναι γνωστό είχε διατελέσει δήμαρχος και κατά το παρελθόν την τετραετία 2003 – 2006.

«Ξεκινάμε από την αρχή. Ανοίγουμε μια νέα σελίδα για το Δήμο Φαρκαδόνας και γράφουμε μια νέα ιστορία. Θα διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν, μέσα από εθνικά και Ευρωπαϊκά κονδύλια. Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε, να είστε σίγουροι…», σημείωσε κατά την ομιλία του ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.

Λίγο αργότερα ο ίδιος απευθυνόμενος στους πολίτες ζήτησε την υπομονή τους, από την Εκκλησία την ευχή της και από τους λοιπούς συναδέλφους και βουλευτές, καλή πίστη και καλή συνεργασία.

Η στιγμή που καλούμαστε να αναλάβουμε το Δήμο Φαρκαδόνας είναι δύσκολη και κρίσιμη. Δεν είναι ώρα να ρίξουμε ανάθεμα στους προκατόχους μας ή να αναλωθούμε σε εύκολη και ανέξοδη κριτική. Δεσμεύομαι απέναντί σας, ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή για όλους. Το Δημαρχείο θα είναι το καταφύγιο για κάθε δημότη της Φαρκαδόνας, για κάθε πολίτη… Εκεί θα πρέπει να αναζητά και να δίνει λύσεις.», ήρθε να συμπληρώσει.

Συγκινητική ήταν η υπογραφή του πρωτοκόλλου της ορκωμοσίας τόσο από το δήμαρχο Φαρκαδόνας, όσο και από τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που αναλαμβάνουν καθήκοντα από την Δευτέρα.

OichaliaNEWS

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ