17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ιερέας έδειρε τον κουμπάρο και… σχόλασε ο γάμος

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε κυπριακό γάμο στην περιοχή του Σταυρού της Μύθης στην Πάφο σύμφωνα με καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύτηκε στα social media ένας ιερέας εξοργίστηκε με τον κουμπάρο του γαμπρού, ο οποίος όπως αναφέρετε στην ανάρτηση, κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό στην πλάτη για το έθιμο όμως ο ιερέας εξοργίστηκε και πέταξε το ευαγγέλιο.

Στη συνέχεια όπως περιγράφεται στην καταγγελία του social media, ο ιερέας επιτέθηκε στον κουμπάρο και τον κτύπησε ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε κι έφυγε.

Δείτε αυτούσιο το σχόλιο και δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Εξήντα ,τόσο χρονών , νόμιζα ότι τα είχα δεί όλα στη ζωή μου. Όμως αυτό που έζησα σήμερα ,σε συγγενικό μου γάμο ,δεν έχει ξαναγίνει.Όταν ο νεαρός ιερέας έψαλε το ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ο μικρός αδελφός του γαμπρούς ,τηρώντας το έθιμο κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό-αδελφό του στή πλάτη. Αμέσως ο ιερέας ,σε έξαλλη κατάσταση πέταξε χάμω το ευαγγέλιο και σαν μαινόμενος ταύρος ,έτρεξε 3-4 μέτρα και με τα δύο του χέρια άρχισε να γρονθοκοπά τόν άτυχο κουμπάρο.Όλοι σολαριστήκαμε και είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή ,να τελέψει το μυστήριο.Όμως ο πελλο-παπάς ,δίχως να τελειώσει το γάμο εγκατέλειψε την εκκλησία ,ξερογυρίζοντας τα λάστιχα ,του διπλοκάμπινού του.

Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε να τον …πληρώσουμε.

Ο θεός να τον γιατρέψει ….

mistirio efige

πηγη:http://www.newsbomb.com.cy

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ