17.6 C
Trikala
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Νέες διώξεις για «στημένα» σε Παναχαϊκή για τα ματς με Τρίκαλα και Καρδίτσα

Μεταξύ των πολλών ανοικτών θεμάτων που έχει η Παναχαϊκή, την Πέμπτη (07/04) προστέθηκε ακόμα ένα. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε διώξεις στους «κοκκινόμαυρους» για προκαθορισμό αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους και επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα.
Πρόκειται για την εντος έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου και η ομάδα της Πάτρας νίκησε 1-0 και για την εκτός έδρας ήττα (3-0) από τον ΑΟ Τρίκαλα στις 28 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι με τα δύο αυτά παιχνίδια οι διώξεις που έχουν ασκηθεί αισίως φέτος μόνο στη Football League αφορούν 13 ματς πρωταθλήματος.
Η αντίδραση των «κοκκινόμαυρων» ήταν αναμενόμενη, με τον Ποτή Τσιριμπή να μιλά για «κλειδωμένο διπλό» και να ζητά το… πρωτάθλημα. Όπως δήλωσε στο flnews ο πρόεδρος της ΠΑΕ:
«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την ιστορία της Παναχαϊκής θέλω να αναφέρω τα εξής. Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας το «διπλό» ήταν κλειδωμένο μία ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι. Παίχτηκε τεράστιος όγκος χρημάτων στο «διπλό» και εμείς κερδίσαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί είμαστε κατηγορούμενοι. Όσο για το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα, αν η Παναχαϊκή που πήγε με 11 παίκτες και έχασε με 3-0 θεωρείται ότι μπορεί να το έκανε για στοιχηματικούς λόγους, τότε καλύτερα να μας δώσουν το πρωτάθλημα.
Άλλο είναι ένα παιχνίδι να είναι «ύποπτο» για αποτυχία χειραγώγησης, το οποίο πρέπει να αναφέρεται στις διώξεις, και άλλο «ύποπτο» χειραγώγησης για να μην υπάρχει παρανόηση από τον κόσμο».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ