11.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νέο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

Το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ αντιλαμβανόμενο τις σημερινές δύσκολες συνθήκες για τον κλάδο των μηχανικών και στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας του τμήματος προς τους συναδέλφους, μέσα από σειρά δωρεάν εκδηλώσεων και σεμιναρίων (πάνω από 30 έως σήμερα) που λαμβάνουν χώρα στο τμήμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσπαθεί να κρατά ενημερωμένα τα μέλη του, για τα παραδοσιακά εργασιακά αντικείμενα τους αλλά και να ανοίξει νέους ορίζοντες σε νέους τομείς που οι μηχανικοί έχουν ρόλο και μάλιστα σημαντικό.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτά το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ μέσα από την πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Τσιώνα Βασίλειου και την πρόταση της μόνιμης επιτροπή νέων τεχνολογιών του τμήματος, εγκαινίασε κύκλο τεσσάρων δωρεάν σεμιναρίων σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα με θέμα “Project Management” στα οποία καταρτίστηκε μεγάλος αριθμός συναδέλφων. Μάλιστα λόγω της μεγάλης συμμετοχής των συναδέλφων αποφασίστηκε να υλοποιηθεί ένα ακόμη σεμινάριο τον Σεπτέμβριο προκειμένου να καλυφθούν οι αιτήσεις συμμετοχής.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποσκοπεί στην εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης έργων μέσω της χρήσης με λογισμικό. Μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων του λογισμικού βελτιστοποιείται η απόδοση των έργων στο μικρότερο δυνατό κόστος και χρόνο, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση των κερδών.

Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ζιώζιας Χρήστος – διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και επιστημονικός υπεύθυνος ο κ. Γερογιάννης Βασίλειος – πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας, διπλωματούχος μηχανικός.

Δέσμευση του προέδρου, είναι ότι η προσπάθεια για την παροχή γνώσεων δωρεάν ή με μικρό κόστος προς τα μέλη του τμήματος με ημερίδες και σεμινάρια θα συνεχιστεί και μάλιστα από Σεπτέμβριο θα εντατικοποιηθεί.

 

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

Τσιώνας Βασίλειος

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ