14 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νεαρός φέρεται να βίασε 19χρονη στη Λεμεσό! Την προσέγγισε για δουλειά

Πήγε να συζητήσουν για δουλειά και τη βίασε – Καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας εις βάρος 22χρονου από τη Λεμεσό – Γνωρίστηκαν μέσω Facebook και την προσέγγισε για να της προσφέρει δουλειά – Η συνάντηση στο διαμέρισμα της μετατράπηκε σε εφιάλτη – Συνελήφθη ο φερόμενος βιαστής – Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή η παραπονούμενη

- Advertisement -

Υπόθεση βιασμού διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού μετά την καταγγελία που έκανε χθες 19χρονη φοιτήτρια στη Λεμεσό και σύμφωνα με την οποία 22χρονος της επιτέθηκε και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της.

Η αποτρόπαια πράξη, σύμφωνα με τη 19χρονη, συνέβη στις 13 Δεκεμβρίου. Οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν μέσω Facebook και κανόνισαν ραντεβού στο διαμέρισμα της παραπονούμενης για να συζητήσουν, όπως υποστήριξε στην καταγγελία της, για ενδεχόμενη εργοδότηση της σε μπαρ στο οποίο εργάζεται ο 22χρονος.

Κάποια στιγμή, όπως ισχυρίστηκε η παραπονούμενη, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα ο 22χρονος της επιτέθηκε και τη βίασε. Η φοιτήτρια, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης και του πανικού στον οποίον βρισκόταν δεν προχώρησε άμεσα στην καταγγελία του περιστατικού παρά μόνο όταν προέτρεξαν άτομα στα οποία εκμυστηρεύτηκε τι είχε συμβεί.

Η Αστυνομία εντόπισε τον 22χρονο στη Λευκωσία και τον συνέλαβε ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Στο μεταξύ η 19χρονη αναμένεται σήμερα να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαφανεί κατά πόσο φέρει κακώσεις.

πηγη:http://cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ