18.4 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ξεκίνημα με νίκη για τους παίδες της ΕΠΣ Τρικάλων στην Καρδίτσα, ισόπαλοι οι νέοι

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Τρικάλων ξεκίνησε ιδανικά και νίκησε με 1-4 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Καρδίτσας στο γήπεδο των Γοργοβίτων.
Το σκορ άνοιξε στο 21′ ο Νασιόπουλος με πλασέ από κοντινή απόσταση, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Θεολόγη η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να εκμεταλλεύεται το «ριμπάουντ» και να τη στέλνει στα δίχτυα.
Η Μικτή Τρικάλων απάντησε άμεσα με πλασέ του Τάμπου στο 25′. Στο 30′ ο Παπαδάκος με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέτρεψε το σκορ και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού με το 1-2 να είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ακόμη δύο φορές στο 59′ και στο 64′ με πλασέ τουΘ.Καρακώστα.
Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου με την κερκίδα να γεμίζει, ενώ την αποστολή της Μικτής συνόδευσαν o πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, Δημήτρης Κωτούζας και τα μέλη της ΕΠΣΚ, Σωτήρης Ζαρχανής και Ηρακλής Μασούρας.
Αξίζει να αναφερθεί η εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Γοργοβιτών, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται από τον τοπικό Θεσσαλικό.
ΕΠΣ Καρδίτσας (Βησσάρης Καραγεωργόπουλος): Οικονόμου (66′ Γκαντής), Πιλάτος (33′ Τ.Θεολόγης), Αρσενίδης (31′ Παλάντζας), Κουτλής, Νασιόπουλος, Β.Θεολόγης, Τσαχματιώτης (68′ Κατσιγιάννης), Σπυρόπουλος (45′ Ζάχος), Γεωργαντζάς (54′ Κολοβός), Ξέρας, Μπαλτάς (26′ Κούλπας).
ΕΠΣ Τρικάλων (Χρήστος Μόρφος): Μπουρούσης, Αγραφιώτης, Αλ.Γκουβίνας, Β.Καρακώστας (44′ Πλακιάς), Μπονέλης, Καραγκούνης, Καλτσάς (72′ Τζιβέλης), Τάμπος (60′ Παπαζήσης), Παπαδάκος (72′ Ντελετσιώτης), Θ.Καρακώστας (66′ Γαντζούλας), Γιαννακόπουλος (45′ Τσιρογιάννης).
Ισοπαλία για τους νέους
Μετά την αναμέτρηση των Παίδων ακολούθησε αυτή των Νέων στην οποία η Μικτή τηςΕΠΣ Καρδίτσας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Τρικάλων.
Το παιχνίδι στο α’ μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μοιρασμένο. Η καθεμία Μικτή είχε από δύο καλές ευκαιρίες, οι οποίες σημειώθηκαν μετά τα μισά του ημιχρόνου.
Στο 21′ ο Βαρλάμης έκανε το σουτ με τον Τρικαλινό πορτιέρο να μπλοκάρει. Πέντε λεπτά αργότερα το χλιάρο εκτός περιοχής σουτ του Κορέλα πέρασε άουτ.
Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Τρικαλινής ομάδας να απειλήσει, όμως ο Καρδιτσιώτης τερματοφύλακας, Παπαευθυμίου, φώναξε δύο φορές παρών.
Συγκεκριμένα στο 30′ ο Δημόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαευθυμίου, σούταρε από πλάγια θέση με τον Καρδιτσιώτη γκολκίπερ να διώχνει σε κόρνερ και στο 37′ ο Μπρουζούκηςσούταρε και μπλόκαρε ο Παπαευθυμίου.
Στο 62′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και αναταραχή στα καρέ της ΕΠΣ Καρδίτσας ο Κονόμη άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής.
Οι παίκτες του Καραγεωργόπουλου πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Παπακώστα. Στο 79′ ο Χρυσικός πάσαρε στον Μπαντή, εκείνος «έσπασε» στον Παπακώστα και με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε.
Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πετύχουν την ανατροπή και δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως στη σημαντικότερη εξ’αυτών το σουτ του Πασσιά μπλόκαρε ο Κουτσάγιας κρατώντας το 1-1.
Γκολ: 70′ Παπακώστας – 62′ Κονόμη
ΕΠΣ Καρδίτσας (Βησσάρης Καραγεωργόπουλος): Παπαευθυμίου, Γκίκας, Πλιάσσας (67′ Παπακώστας), Βαρλάμης, Αναγνόπουλος, Λάππας (77′ Πασσιάς), Κωσταρέλλος (51′ Μπαντής), Νταλούμης (72′ Χρυσικός), Αθανασίου, Κορέλας (65′ Μπολτσής), Κορτίκης (61′ Αγγέλης).
ΕΠΣ Τρικάλων (Χρήστος Μόρφος): Κουτσάγιας, Κονόμη, Ζαρίδας, Δημόπουλος, Τσιρογιάννης (67′ Δρόσος), Παπαγεωργίου (79′ Νάκος), Τσιλίκης (55′ Μπακρατσάς), Τσιούφης, Αλεξανδρής (72′ Αλμπάνης), Μπρουζούκης (55′ Μαγκούνης), Ταμπουράς.

- Advertisement -

KarditsaSportiva

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ