17.9 C
Trikala
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε με νίκη η Κ19 του ΑΟΤ επί του Πανσερραϊκού

Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων της football league. Παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α.Ο.Τρίκαλα, Χρήστου Γιαλιά ο οποίος ευχήθηκε καλή σεζόν στην ομάδα νέων του Α.Ο. Τρίκαλα και χαιρέτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια, η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ατομική προσπάθεια του Τσαρτόλια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Άριστη η διαιτησία του Μουτσανά από την Καρδίτσα. Βοηθοί του οι Μαργιόλης και Κουκούλης.
Νέοι Α.Ο. Τρίκαλα ( Γ. Καλιντζάκης): Βουτσελάς, Χριστοδουλόπουλος, Πλακοπίτας, Παπουτσάκης, Καρρίκι, Τσαβαλάς, Τσαρτόλιας, Τοπτίδης ( 89΄Γιάννη), Κατσαντώνης ( 65΄Παπανικολάου), Παϊλας ( 60΄Παρθένης-92΄λ.τρ. Σαμούτης), Κοτσιλιάνος ( 15΄λ.τρ. Μαντέλας)
Νέοι Πανσερραϊκού ( Δημητρίου) : Κασίμης, Ταχματζίδης ( 75΄Μπαλτζής), Δάλλας, Παυλίδης, Θεοδωρίδης, Τζιούφας, Γρατζάκης, Γεωργαντάς ( 70΄Βασιλειάδης), Μαγούδης ( 46΄Αναστασιάδης), Τσομαχασβίλι, Βερνάρδος ( 90΄Σαλονικιός)
Τα αποτελέσματα στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων της football league ήταν:
Αγροτικός Αστέρας-Λαμία 2-1
Ολυμπιακός Β.-Αναγ. Καρδίτσας 2-1
Α.Ο. Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 1-0
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11
11.00 Ζάκυνθος-Κέρκυρα
Ρεπό η ΑΕΛ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(8/11)
Λαμία-Ολυμπιακός Β.
ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα
Αν. Καρδίτσας-Ζάκυνθος
Ρεπό ο Α.Ο. Τρίκαλα

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ