20.1 C
Trikala
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Ξεκινά με φιλοδοξίες η Δήμητρα

Έναρξη με υποσχέσεις και τη γνωστή φιλοσοφία για τη Δήμητρα-Απόλλων.
Με πολλές φιλοδοξίες και νεανική όπως πάντα “συνταγή” ξεκινά η σεζόν για την ομάδα της Δήμητρας-Απόλλων. Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τη Πέμπτη 7 Αυγούστου και ώρα 17:45 στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας. Πολλές είναι οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ αφού υπήρχαν πολλές αποχωρήσεις παικτών αλλά και αρκετές προσθήκες. Αναλυτικότερα:
Αποχώρησαν οι: Μπαρμπαρούσης, Ρούκας, Αλμπάνης (Κηφισιά), Ρεντζιλάς-Ιωάννου (ΑΟΤ), Βουτσελάς (Αστέρας Τρίπολης), Κόκκαλης (Πρέβεζα για επαγγελματικούς λόγους) και ο πολλά υποσχόμενος 16χρόνος Νίκος Ντίνος ο οποίος λόγω κάποιων προβλημάτων με τα πόδια δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Ελευθεροχωρίου.
Λόγω σπουδών αποχώρησαν επίσης και οι Γκουντζιαμάνης, Αλεξίου και Τόγελος οι οποίοι εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η Ακαδημία τους συγχαίρει και τους εύχεται καλή πρόοδο στις σπουδές τους.
Η Δήμητρα-Απόλλων ευχαριστεί όλους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ότι καλύτερο για το μέλλον τους.
Αποκτήθηκαν:
Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ Φασούλας και Τσικρικάς μαζί με τους νεαρούς Ευθυμίου και Γκόγκο από τη Φωτάδα. Οι Τσέτσιλας, Γκουζιώτης (Ασκληπιός), ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο νεαρός Κωστής Στεργίου.
Σε αναμονή είναι και η πλήρης αποθεραπεία του Μούτσιου και του Κωτούλα μετά από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους.
Η προετοιμασία του Ανδρικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί στα τρία γήπεδα της Μπαλκούρας με προπονητές τους Πτυχιούχους γυμναστές Αποστολή Γκαραγκάνη, Νίκο Γιαγιάκο και Λεωνίδα Πάτρα. Ενώ καθημερινά η προπόνηση τερματοφυλάκων θα γίνεται από τον Γιώργο Λαρεντζάκη.
Τα προγραμματισμένα φιλικά:
Τετάρτη 13/8 Κρύα Βρύση
Δευτέρα 18/8 Ελευθεροχώρι
Τετάρτη 20/8 Μουζάκι
Σάββατο 23/8 Τουρνουά Φαρκαδόνας
Δευτέρα 25/8 Καρδιτσιμάγουλα
Σάββατο 30/8 Μετέωρα
Επίσης η Δήμητρα-Απόλλων εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα προσπάθεια του ΑΟΤ για την επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες.
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας της Δήμητρας ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ