26.6 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι δήμοι που ανακοίνωσαν ημερομηνίες για πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων

Τις ημερομηνίες που θα καταβάλλουν τα προνοιακά επιδόματα που χορηγούν στους δικιούχους για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου, ανακοινώνουν σταδιακά οι Δήμοι της χώρας. Δείτε αναλυτικά ποιοι δήμοι μέχρι στιγμή έχουν προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις:

- Advertisement -

Ο δήμος Πάτρας ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει τα προνοιακά επιδόματα την Παρασκευή 9 Σπετεμβρίου.

Ο δήμος Αμμφιλοχίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου, θα πληρώσει τα επιδόματα την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο δήμος Λαρισαίων ανακοινώνει ότι οι λογαριασµοί των δικαιούχων προνοιακών επιδοµάτων για το δίµηνο Ιούλιος – Αύγουστος 2016, θα πιστωθούν την Πέµπτη στις 8 Σεπτεµβρίου 2016.

Ο δήμος Καρδίτσας γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου και τα χρήματα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανακοίνωσε ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων διμήνου Ιουλίου- Αυγούστου, αρχίζει από την Παρασκευή 9/9/2016.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενημέρωσε τους δικαιούχους ότι οι πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων ξεκινούν αύριο Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.

πηγη:http://www.aftodioikisi.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ