19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οι Δαναοί έπαιξαν σε τουρνουά στην Καρδίτσα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Καρδίτσα το 2ο τουρνουά Δημήτρης Κορώνης στη μνήμη του αδικοχαμένου Καρδιτσιώτη αθλητή του μπάσκετ. Στο τουρνουά, που πέρυσι συμμετείχε και η ομάδα των Δαναών, διεξήχθη φέτος με τις ομάδες του ΑΣΚ Καρδίτσας, των Τιτάνων Παλαμά, του ΓΣ Φαρσάλων και του ΓΣ Σοφάδων. Ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Καρδίτσας τίμησε τη μνήμη του Δημήτρη Κορώνη αλλά και του Χαράλαμπου Βάτσιου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για πάνω από 4 δεκαετίες τον αθλητισμό και το μπάσκετ της Θεσσαλίας, ενώ συνέχιζε και εκτός θεσμικών ρόλων να στηρίζει το άθλημα όσο κανένας. Στη μνήμη του Χαράλαμπου Βάτσιου που “έφυγε” πριν από λίγες ημέρες κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Στο αγωνιστικό καθαρά κομμάτι του τουρνουά, οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα και να δουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ομάδες τους λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.

- Advertisement -

1η ημέρα-Ημιτελικοί
Το Σάββατο, στην 1η ημέρα του τουρνουά, στον πρώτο ημιτελικό οι Τιτάνες Παλαμά αντιμετώπισαν το Γ.Σ.Φαρσάλων. Η ομάδα των Τιτάνων, είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στο τελικό 84-70 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό, το παιχνίδι ήταν πιο αμφίρροπο, ο Α.Σ.Καρδίτσας είχε την πρωτοπορία στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, όμως ο Γ.Σ.Σοφάδων έδειξε χαρακτήρα και μείωσε στους δυο πόντους στο τέλος, για να πάρει τελικά τη νίκη ο Α.Σ.Κ. με 54-48.

2η ημέρα-Τελικοί
Στο μικρό τελικό, σ’ ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ, ο Γ.Σ. Σοφάδων πήρε τελικά τη νίκη απέναντι στο Γ.Σ.Φαρσάλων με 57-46 και την τρίτη θέση στο τουρνουά. Στο μεγάλο τελικό μεταξύ Τιτάνων και Α.Σ.Κ., η ομάδα του Παλαμά είχε το προβάδισμα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όμως στο τέλος ο Α.Σ.Καρδίτσας ανέτρεψε τη σε βάρος του κατάσταση και πήρε τη νίκη με 60-54 και την πρώτη θέση.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ