19 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΠΑ( ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ)

Την Πέμπτη 5/11/2015 και ώρα 18.00μμ. στα γραφεία των Εθελοντών Τρικάλων  οι διαιτητές και οι κριτές μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν κρίσιμες καταστάσεις σε περίπτωση ανακοπής.
Πολλά θύματα Αιφνίδιας Καρδιακής Ανακοπής θα μπορούσαν να επιβιώσουν εάν οι παρευρισκόμενοι δράσουν άμεσα, εφαρμόζοντας Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και υπάρχει πρόσβαση σε Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή για την πρώιμη εφαρμογή Απινίδωσης, σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Οδηγίες, του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Αναζωογόνησης.

- Advertisement -

Η εκπαίδευση ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, προπονητών, φυσιοθεραπευτών, διαιτητών και γυμναστών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και η διαθεσιμότητα Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών αποτελούν βασικά τμήματα αυτής της διαδικασίας.

Πολλά περιστατικά έχουν συμβεί κατά την διάρκεια αγώνων και η γνώση αυτή είναι απαραίτητη για να αποτρέψει στο μέλλον ανάλογες καταστάσεις.

Οι Εθελοντές θα οργανώσουν στο μέλλον και άλλα σεμινάρια ΚΑΡΠΑ τα οποία θα απευθύνονται σε διάφορες κοινωνικές και αθλητικές ομάδες όπως και εκπαιδευτικούς συλλόγους.
ΦΙΛΙΚΑ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ