22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι δράσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ήφαιστος» (ΦΩΤΟ)

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες ( ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, κλείνοντας ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσε «ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ» με τη συμμετοχή των μελών και του προσωπικού του κέντρου.

- Advertisement -

με 1

Οι δράσεις ήταν οι εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/05/2014
«Αθλητική Ημέρα» στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με το τμήμα Ειδικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α Τρικάλων. Τα μέλη του κέντρου συμμετείχαν σε αγωνίσματα και ομαδικά παιχνίδια.

με 2

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/06/2014
«Περίπατος στην Παλαιά Πόλη και στο Φρούριο». Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα πλακόστρωτα σοκάκια του Βαρουσίου και να περπατήσουν με τελικό προορισμό το Φρούριο.

ΤΡΙΤΗ 03/06/2014
Παρακολούθηση Παράστασης Καραγκιόζη στο «Θέατρο Σκιών» με εμψυχωτή τον Κο Νίκο Τζήκα.

με 3

ΠΕΜΠΤΗ 05/06/2014
«Ημέρα Περιβάλλοντος»
Επίσκεψη στον Ζωολογικό Κήπο & περίπατο στο Λόφο του Προφήτη Ηλία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/06/2014
Κλείνοντας το «Δεκαήμερο Δράσεων» πραγματοποιήσαμε μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση για γονείς και μέλη του κέντρου, με μία Εκδρομή στο Ιππικό Κέντρο «ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ» στην Καρδίτσα. Τα μέλη ενθουσιάστηκαν ενθουσιάστηκαν στη θέα των αλόγων, ξεναγήθηκαν στους χώρους φύλαξής τους και ζήτησαν να επισκεφτούν ξανά το συγκεκριμένο χώρο.

Το κέντρο συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του μέχρι τέλος Ιουλίου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

με 5

με 4

με 6

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ