18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι επόμενες ταινίες στον θερινό σινεμά

Νιώθεις την μαγεία του…
Βλέπεις τα χρώματα του…
Αισθάνεσαι την καλοκαιρινή αύρα στο πρόσωπο σου…
Το θερινό σινεμά είναι έμπνευση!
Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος
Στο Μύλο Ματσόπουλου
Οι νύχτες αποκτούν διαφορετικό χρώμα και διάθεση…
Με καθημερινές προβολές
Με ταινίες πρώτης προβολής
Και με cine-καφέ με τραπεζάκια έξω…
Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος

- Advertisement -

18-20/8 GODZILLA
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 123 Κ-13
Σκηνοθεσία:
ΓΚΑΡΕΤ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΣ
Ηθοποιοί: ΖΙΛΙΕΤ ΜΠΙΝΟΣ, ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΙ, ΑΑΡΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ

Μια επική αναγέννηση. Ο Godzilla, το πασίγνωστο τέρας που έγινε κινηματογραφική αναφορά τόσο για την μυθική παρουσία του όσο και για το συμβολισμό της καταστροφικής πλευράς της ανθρωπότητας, επανέρχεται σε μια εντυπωσιακή εκδοχή.
Η ταινία “GODZILLA” δεν είναι μια απλή ταινία καταστροφής: εστιάζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και συγκεκριμένα στο θάρρος και τη συμφιλίωση, καθώς η ανθρωπότητα βρίσκεται ανυπεράσπιστη απέναντι στην οργή της φύσης. Η επιλογή των χαρακτήρων, αλλά και του καστ, στόχο είχε να δώσει μια πιο ανθρώπινη διάσταση σε μια ταινία καταστροφής, τρομακτική πέρα από κάθε φαντασία.

21-24/8 MALEFICENT
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 98
Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΤΡΟΜΠΕΡΓΚ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ, ΣΑΜ ΡΑΙΛΙ, ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΝΟ ΤΕΜΠΛ, ΣΑΡΛΤΟ ΚΟΠΛ

Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

25-27/8 ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣH Κ-15
ΚΟΜΕΝΤΙ 116 λεπτά
Σκηνοθεσία:ΣΕΘ ΜΑΚΦΑΡΛΑΝ
Ηθοποιοί:ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΪΦΡΙΝΤ, ΣΕΘ ΜΑΚΦΑΡΛΑΝ
Χίλιους τρόπους να πεθάνεις στο γέλιο υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία–γουέστερν, με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα, που φέρει την υπογραφή του σαρδόνιου και πάντα αιχμηρά καυστικού Σεθ ΜακΦάρλαν (Family Guy), στη δεύτερη μεγάλη ταινία του μετά το ξεκαρδιστικό Ted. Κρατώντας τον σκηνοθετικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ΜακΦάρλαν υποδύεται έναν αγρότη που δειλιάζει κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής, κι ο οποίος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την πρώην του κομπάζοντας στο πλευρό τής πάντα εκθαμβωτικής Σαρλίζ Θέρον, που του μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πώς να σημαδεύει κατευθείαν στις καρδιές των γυναικών. Όταν κληθεί σε μια δύσκολη μονομαχία με τον δολοφονικό Λίαμ Νίσον, στο ρόλο του κακοποιού συζύγου της Θέρον, ο (εκ)κεντρικός ήρωας θα χρειαστεί κάτι πολύ παραπάνω από καλή εκπαίδευση στη σκοποβολή: θα χρειαστεί κουράγιο και τύχη βουνό.

28-31/8 ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ KΩΜΩΔΙΑ 97
Σκηνοθεσία:ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΟΛΕΡ
Ηθοποιοί: ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΣΕΘ ΡΟΓΚΕΝ, ΝΤΕΙΒ ΦΡΑΝΚΟ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ

Από τον σκηνοθέτη της πετυχημένης κωμωδίας Σηκωτός για τη Συναυλία (Get Him to the Greek) και τους παραγωγούς της ξεκαρδιστικής ταινίας This Is the End, έρχεται μια κάφρικη νεανική κωμωδία με τον large Σεθ Ρόγκεν σε ρόλο συντηρητικού οικογενειάρχη που, μαζί με τη γυναίκα του, Ρόουζ Μπερν, μεγαλώνουν ήσυχα κι ωραία το μωρό τους, ώσπου αποκτούν γείτονες τα μέλη μιας ανεξέλεγκτα φασαριόζικης φοιτητικής αδελφότητας με αρχηγό τον hot Ζακ Έφρον. Πολύ σύντομα ξεκινάει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους θερμόαιμους φοιτητές και το φιλήσυχο ζευγάρι με πολλά χτυπήματα κυριολεκτικά κάτω από τη μέση και σκηνές απείρου κάλλους, γεμάτες απίστευτο γέλιο και μοναδικής έμπνευσης τρικλοποδιές!

1-4/9 ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 113
Σκηνοθεσία:ΝΤΑΓΚ ΛΙΜΑΝ
Ηθοποιοί:ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΜΠΙΛ ΠΑΞΤΟΝ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΠΙΒΕΝ

Η επική δράση της ταινίας “ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ’’ εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη, και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ (Τομ Κρουζ) είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει πολεμήσει, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά…και ξανά. Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού βελτιώνει την απόδοσή του χάρη στις συμβουλές της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι (Έμιλι Μπλαντ). Καθώς ο Κέιτζ και η Ρίτα αναλαμβάνουν να πολεμήσουν τους εξωγήινους, η κάθε επανάληψη τους φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά στην εξέλιξη της μάχης.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE –ΜΥΛΟΣ
στο Μύλο Ματσόπουλου
μαγευτικό περιβάλλον, άνετα καθίσματα,
σύγχρονα μηχανήματα, αναψυκτήριο.
Τηλ. 24310 20000
http://cine-mylos.blogspot.com
facebook: Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων
Ώρες προβολών: Καθημερινά 21.45
Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €
φοιτητικό-ανέργων 4 €

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ