22.2 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Οινόφιλοι των Τρικάλων ξεκινούν τις… οινικές εξερευνήσεις

Ο Σύλλογος Οινόφιλων Τρικάλων από πέρυσι έδειξαν τις… διαθέσεις τους, με σημαντικές συναντήσεις που είχαν σε πρώτο πλάνο το… κρασί! Αλλά και για την φετινή περίοδο αναμένεται να γίνουν συνάξεις που θα είναι ακόμη πιο ζεστές.
Ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων προχωρά και το ενδιαφέρον τόσο των οινόφιλων όσο και των οινοπαραγωγών μεγαλώνει. Η πρώτη συνάντηση της νέας οινικής χρονιάς θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου στη γνωστή ταβέρνα «Χάνι», με καλεσμένο το «Κτήμα Καρυπίδη» που είναι από τα πιο αναγνωρισμένα στην πόλη μας.
Τα κρασιά του Κτήματος βρίσκονται σχεδόν σ’ όλα τα εστιατόρια και WINE BARS, ενώ η σχέση ποιότητας και τιμής είναι εξαιρετική.
Οδηγός στην γνωριμία των οινόφιλων με το Κτήμα θα είναι η Μάγδα Καρυπίδη, η ψυχή δηλαδή του Κτήματος. Ενώ η ομάδα του εστιατορίου «Χάνι» με επικεφαλής τον Γιάννη Κούκια θα φροντίσει να συνοδεύσει τα κρασιά με τα ανάλογα εδέσματα.
Ενώ από τον σύλλογο έγινε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την βραδιά κρασιού, το μενού, τις κρατήσεις θέσεων και την τιμή.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ