12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι προτάσεις του Αναγνώστου στον Σαββίδη

Με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος της Φαρκαδόνας Γιάννης Αναγνώστου
Δραστήριος συνδικαλιστικά και με πλούσια γκάμα γνωριμιών είναι ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας Γιάννης Αναγνώστου.
Κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Αν και η συνάντησή τους χαρακτηρίστηκε τυχαία, οι δυο άνδρες είχαν πολλά να πουν. Να μιλήσουν για τον αθλητισμό, αλλά και για την πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ που καταγράφει δυναμική, αλλά και για αλλά ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.
Ο Γιάννης Αναγνώστου άδραξε την ευκαιρία και ρώτησε τον Ιβάν για τις  μεταγραφικές κινήσεις της ομάδος του ΠΑΟΚ για την νέα περίοδο παίρνοντας απάντηση από τον «τσάρο» ότι η ομάδα θα ενισχυθεί αρκετά.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών μάλιστα προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να επισκεφτεί την Φαρκαδόνα, να δοθεί ένας φιλικός αγώνας του ΠΑΟΚ με ομάδες της περιοχής, προτείνοντάς τον να υπάρξει και μελλοντική συνεργασία με τον «δικέφαλο του Βορρά» για την αξιοποίηση των ποδοσφαιρικών ταλέντων της περιοχής μας.
Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιάννης Αναγνώστου κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί εκ νέου με τον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη.
Έχει τον τρόπο ο Γιάννης για να πετυχαίνει το στόχο του… Και γιατί όχι να πείσει τον πρόεδρο έστω και για μια επίσκεψη στην Φαρκαδόνα!
oichalianews.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ