18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι Πρόσκοποι Τρικάλων έψαλαν τα κάλαντα

Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 τα Λυκόπουλα του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων έψαλαν τα κάλαντα στον Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κο Τραγαζίκη Ευάγγελο, ο οποίος με μεγάλη προθυμία τα φιλοξένησε και μοιράστηκε μαζί τους λίγες στιγμές χαράς λύνοντας παράλληλα και απορίες που δημιουργήθηκαν από τους μικρούς μας φίλους, ενώ οι Πρόσκοποι την ίδια στιγμή έψαλαν τα κάλαντα στο ΚΕ.ΨΥ.ΧΑ χαρίζοντας γέλιο, χαρά και ζεστασιά στα άτομα που φιλοξενούνται εκεί.
Λίγο αργότερα τα Λυκόπουλα και οι Πρόσκοποι συναντήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και όλοι μαζί έψαλαν τα κάλαντα στην Παιδιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου δίνοντας μεγάλη χαρά αλλά και από ένα συμβολικό δωράκι στα μικρά παιδάκια που αυτές τις ημέρες βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους. Τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση στα μικρά παιδιά ώστε ο νέος χρόνος να τα βρει μαζί με τις οικογένειες τους γερά και δυνατά και στα σπίτια τους.
Τα λυκόπουλα συνόδευσε η Αρχηγός της Αγέλης κα Ξηντάρα Χριστίνα ενώ την ομάδα προσκόπων συνόδευε η υπαρχηγός τους κα Άννα Χατζηγεωργίου.

- Advertisement -

3ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων

2

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ