18.3 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες ανανεώσεις για το Ελευθεροχώρι

Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Βερβέρα (24/7/1994), Ηλία Κλιάκο (5/2/1987) και Λευτέρη Γιαννούλα (19/7/1994). Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής
Ο Ηλίας Κλιάκος τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Η Γ΄Εθνική είναι πρόκληση για όλα τα παιδιά και θα δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε”.
Ο Ηλίας Γιαννούλας σημείωσε: “Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για τη νέα συνεργασία. Η Γ΄Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε μόνο αν δουλέψουμε σκληρά. Είναι θετικό που έμεινε ο βασικός κορμός από πέρυσι και πως θα αποκτηθούν παίκτες από την περιοχή των Τρικάλων”.
Ο Γιώργος Βερβέρας δήλωσε: “Είναι τιμή να αγωνιστώ με το χωριό μου στην Γ΄Εθνική. Αποτελεί κίνητρο η συγκεκριμένη κατηγορία για πολλά παιδιά. Χαίρομαι που έμειναν αρκετοί συμπαίκτες μου και ελπίζω πως με σκληρή δουλειά και την βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

- Advertisement -

2 3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ