18.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας

Ττην απόφαση να παραιτηθεί κατέληξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νέα ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

- Advertisement -

Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του «αιώνιου» αντιπάλου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, και ο προβληματισμός στις τάξεις τους είναι πλέον έντονος. Ο 49χρονος τεχνικός κατά πώς φαίνεται θα είναι εκείνος που θα πληρώσει το… μάρμαρο της νέας αποτυχίας, εξάλλου παρά τη στήριξη που χαίρει από τους παίκτες του δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι που θα ήθελαν να απομακρυνθεί από τον πάγκο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μάλιστα, υπέβαλε ήδη την παραίτησή του και απομένει να δούμε εάν θα γίνει αποδεκτή.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού αναμένεται να συναντηθεί με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το μέλλον τους. Οι διοικούντες την ΚΑΕ έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως δεν τους αρέσουν οι εν θερμώ αποφάσεις, ενώ πλην της περίπτωσης του Πίνι Γκέρσον, τον οποίο άλλαξαν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, στηρίζουν τον εκάστοτε προπονητή της ομάδας τους. Ωστόσο, το κλίμα για το Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πλέον βαρύ. Ο 49χρονος τεχνικός, μάλιστα, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της χθεσινής (09/10) ήττας στο ΟΑΚΑ και φέρεται να είχε πει ήδη στους άμεσους συνεργάτες του πως θα αποχωρήσει.

Τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του

Η σκέψη του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε σάρκα και οστά σήμερα (10/10), οπότε την κοινοποίησε στους υπεύθυνους. Όπως όλα δείχνουν, θα γίνει αποδεκτή από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, που βλέπουν πως η ομάδα τους χρειάζεται αλλαγή για να συνέλθει και να διώξει μακριά τις αδυναμίες του παρελθόντος. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, για την πρεμιέρα της Basket League ΟΠΑΠ (12/10), στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού αναμένεται να κάτσει ο Μίλαν Τόμιτς, ενώ τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και πρόκειται για δύο ομοσπονδιακούς τεχνικούς. Ο λόγος για το Φώτη Κατσικάρη (Ελλάδα) και το Σάσα Τζόρτζεβιτς (Σερβία). Ακούστηκαν, επίσης, οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ηλίας Ζούρος, που επίσης είναι ελεύθεροι μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Πανιώνιο και τη Ζαλγκίρις Κάουνας, αντίστοιχα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ