12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Τέλος κι επίσημα ο Μίτσελ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε την Τρίτη (6/1) στον Ολυμπιακό με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ λίγο πριν τις 20.00. Ο λόγος για τη λύση της συνεργασίας με τον Μίτσελ το κλίμα για τον οποίο είχε ήδη «βαρύνει» από τις τελευταίες εμφανίσεις τις ομάδας στο πρωτάθλημα. Όλα έδειχναν λοιπόν πως το τέλος της κοινής πορείας των δυο πλευρών δεν ήταν μακριά κι όσο περνούσαν οι μέρες «φούντωναν» τα σενάρια που ήθελαν το… διαζύγιο να εκδίδεται πριν καν τη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας του 2015.

- Advertisement -

Έτσι, προς επιβεβαίωση όλων των παραπάνω, την Τρίτη (6/1) κι ενώ οι πληροφορίες που ήθελαν τον Μίτσελ να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πειραιώτικο πάγκο είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση από τους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές των ιθυνόντων της ΠΑΕ με υποψήφιους αντικαταστάτες του 51χρονου τεχνικού και όπως ολα δείχνουν ο… εκλεκτός της διοίκησης για τα ηνία της ομάδας θα είναι από την αγορά του εξωτερικού.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ