13.9 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οριστικά «μπλόκο» από την ΕΠΟ!

Η ελληνική ομοσπονδία δεν δέχθηκε καν να συζητηθεί το θέμα που είχαν θέσει οι 36 ομάδες για την αναδιάρθρωση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάμε οριστικά με 4 ομίλους στη νέα Γ’ Εθνική!

- Advertisement -

Ολοταχώς για τέσσερις ομίλους με 61 ομάδες πάμε στη νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής, όπως είχε προβλέψει εξ’ αρχής η αναδιάρθρωση της η ΕΠΟ! Στη σημερινή γενική συνέλευση, η ελληνική ομοσπονδία δεν δέχθηκε καν να συζητήσει το θέμα που είχε θέσει η συντονιστική επιτροπή των 36 σωματείων που αντιδρούν σ’ αυτήν την αλλαγή.
Αυτό ουσιαστικά δείχνει και την στάση της ΕΠΟ και της επιτροπήε του πρωταθλήματος, να μην μπουν δηλαδή καν σε διαπραγματεύσεις και να συνεχίσουν πάνω στο αρχικό τους πλάνο για τη νέα χρονιά.
Οι 36 σύλλογοι της τρίτης κατηγορίας που αντιδρούν ήπλιζαν πως σήμερα θα είχαν την ευκαιρία να δικαιωθούν, αλλά η ομοσπονδία… πάγωσε οριστικά το ζήτημα.
Μένει να φανεί η αντίδραση που θα υπάρξει, αφού και με προηγούμενες ανακοινώσεις της, η συντονιστική είχε κάνει σαφές πως δεν προτίθεται να παρατήσει τα… όπλα και θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να πετύχει το στόχο της και να συνεχιστεί η Γ’ Εθνική όπως ήταν και φέτος!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ