13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο ΑΟΤ και οι άλλοι τρεις των ημιτελικών

Με τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης την Τετάρτη (14/1) του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, προέκυψαν οι τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν για τη διεκδίκηση του τροπαίου, όπου βέβαια εκεί βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα.

- Advertisement -

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Δωτιέας Αγιάς πέτυχε ίσως την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία του, επικρατώντας 1-0 του Άρη και πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια. Στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα επικράτησε με σχετική άνεση 4-2 της Καβάλας, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Στο Ζηρίνειο, η Κηφισιά δεν άφησε πολλά περιθώρια στον ΑΟ Λουτράκι και επικράτησε 1-0 για να μπει στην τετράδα. Τέλος, ο Εθνικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 2-1 από την αξιόμαχη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Οι τέσσερις ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, Δωτιέας Αγιάς, Τρίκαλα, Κηφισιά και Εθνικός θα μπουν στην κληρωτίδα την Πέμπτη 22/1 στα γραφεία της ΕΠΟ, για να μάθουν πως διασταυρώνονται στον δρόμο για τον τελικό. Όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, οι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν την Τετάρτη 12/2 και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/3 σε ουδέτερη έδρα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ