20.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο ΑΟΤ νίκησε την Νεοκαισάρεια και συνεχίζει στο κύπελλο

Χρειάστηκε η παράταση για να πάρει ο ΑΟ Τρίκαλα την πρόκριση για τον γ’ φάση του κυπέλου της Γ’ Εθνικής κερδίζοντας με 1-2 την Νεοκαισάρεια στην Κατερίνη.
Εκτός από τη πρόκριση ο ΑΟΤ πήρε και ψυχολογία, αφού ο αντίπαλος είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΑΟΤ θα μπορούσε να είχε κερδίσει στην κανονική διάρκεια αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα σε 1-1.
Με γκολ του Καραγιάννη από το 44΄του πρώτου μέρους μετά από σέντρα του Σκούπρα, ο Α.Ο. Τρίκαλα προηγήθηκε αλλά στο 92΄ ο Καραγκούνης αιφνιδίασε τον Κούντσεφ και ισοφάρισε.
Στην παράταση και στο 102΄ο Σαχινίδης έγραψε το 1-2 για τα Τρίκαλα μετά από πάσα του Βαγγελή. Η ομάδα των Τρικάλων θα αντιμετωπίσει τώρα στην επόμενη φάση στις 10 Δεκεμβρίου τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας.
Στο 121′ αποβλήθηκε ο Κουτσόπουλος των Τρικάλων ο οποίος είχε βγει αλλαγή και ήταν στον πάγκο!
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Νεοκαισάρεια: Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης (80΄Ραπτόπουλος), Τσαγγαράκης, Παναγιωτίτης (69΄Γασπαράτος), Κοτσαρίδης (46΄Νάκας), Καραγκούνης
Α.Ο.Τρίκαλα: Κούντσεφ, Καραγιάννης (55΄Παπαευθυμίου), Καμπλιώνης, Γεωργίου, Σκούπρας, Σκέντος, Μλαντένοφ (71΄Κουλούρης), Βαγγελή, Κουτσόπουλος (117΄Ρεντζιλάς), Μοσχάκης, Σαχινίδης.

- Advertisement -

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αγιά-Καραϊσκάκης 5-0
Τσαριτσάνη-Θεσπρωτός 3-0
Λευκάδια-Φιλιππιάδα 1-3
Νεοκαισάρεια-Α.Ο.Τρίκαλα 1-1, παράταση 1-2
Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(10 Δεκεμβρίου)
Τσαριτσάνη-Α.Ο.Τρίκαλα
Φιλιππιάδα-Αγιά

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ