18.5 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο… Ερμής έστειλε το νηπιαγωγείο Φήκης στο «Ράδιο Πρωινός 105,3»

Φωνές, τραγουδάκια, χαμόγελα και διάθεση για πολύ παιχνίδι την Παρασκευή στο στούντιο του «Ράδιο Πρωινός 105,3». Αφορμή για όλα αυτά τα πιτσιρίκια του Νηπιαγωγείου Φήκης, όπου βρέθηκαν στο ραδιοφωνικό στούντιο.
Και αυτό δεν έγινε τυχαία. Αφού έντυσαν για λίγα λεπτά την Ελένη Νιζάμη, ως τον… Ερμή, μαθαίνοντας πως τα νέα μπορεί να ταξιδέψουν από το ένα σημείο στο άλλο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Κατερίνα Νικολούλη και η νηπιαγωγός Παρασκευή Γρηγορίου μαθαίνουν στα παιδιά για τους 12 θεούς του Ολύμπου. Έτσι ήταν η σειρά του Ερμή, του μαντατοφόρου θεού. Έτσι τι καλύτερο για να δουν στην πράξη πως ο Ερμής το εφάρμοζε όλο αυτό. Και πολύ περισσότερο όταν στην εποχή μας η τεχνολογία έχει περάσει κατά πολύ σε ταχύτητα τον γοργοπόδαρο θεό! Πλέον από τον ραδιοφωνικό αέρα η είδηση μπορεί να φτάσει παντού, φτάνει να έχεις μια καλή κεραία, ή ένα πολύ καλό κομπιούτερ.
Τα 24 παιδιά του νηπιαγωγείου Φήκης όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αφού με την συντροφιά των νηπιαγωγών, αλλά και των… μαμάδων έκαναν την βόλτα τους σ τη δημοτική βιβλιοθήκη, όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους και έπαιξαν ένα θεατρικό για τα βιβλία.

- Advertisement -

FIKI 3

FIKI 1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ