15.7 C
Trikala
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων «Βουκεφάλας» κατασκήνωσε μαζί με τον «Νικόλαο Πλαστήρα

ΟΙ ΙΠΠΙΚΟΊ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΔΥΤΙΚΉΣ ΘΕΣΣΑΛΊΑΣ(ΒΟΥΚΕΦΆΛΑΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ & Ν.ΠΛΑΣΤΉΡΑΣ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ) ΣΕ ΈΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΙΠΠΙΚΌ ΑΝΤΆΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΌ ΌΓΚΟ ΔΉΜΟΥ ΠΎΛΗΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΌ(μετά την Βλάχα προς Βροντερό περνώντας την Ελάτη) ΣΤΗ ΘΈΣΗ ”ΚΟΡΠ” ΔΊΠΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΝΤΊΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΠΑΤΣΙΑΤΖΉ.

- Advertisement -

ΒΟΥ 2

Η εκδήλωση ξεκίνησε από την Παρασκευή 20 Ιουνίου και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες άρχισαν να έρχονται τα πρώτα τρέιλερ. Μέχρι το βράδυ είχαν έρθει αρκετά άλογα ώσπου ξεπέρασαν τα 50 και φίλοι από Τρίκαλα, Καρδίτσα, Αργυροπούλι Λάρισας, Ελευθεροχώρι-Βελεστίνο-Πήλιο Μαγνησίας και Ηγουμενίτσα.

ΒΟΥ 1

Ένα τρικούβερτο γλέντι είχε στηθεί με ζωντανή ορχήστρα αποτελούμενη από τους ,Μιχάλη Ράπτη(κλαρίνο),Λίτσα Μπρέλλα(τραγούδι), Αχιλλέα Χαχάμη (λαούτο τραγούδι), Παναγιώτη Παπακώστα(κιθάρα-τραγούδι), Μίλτο Κρανιά (Πρόεδρο Ι.Σ. Τρικάλων, μπουζούκι-τραγούδι-ντέφι) και DJ Αρτέμης Κακαϊτσας (Αντιπρόεδρος Ι.Σ. Τρικάλων), που τους ευχαριστούμε πολύ για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Το εγερτήριο του Σαββάτου ήταν στις 8.30 το πρωί με πρωινό χορηγών Τρικαλινών επιχειρήσεων(μπισκοτοβιομηχανίες ΒΙΟΛΑΝΤΑ ,ΔΕΡΜΙΣΗ & αναψυκτήρια ΚΛΙΑΦΑ).

ΒΟΥ 3

Στην συνέχεια πορεία περίπου 30χλμ. προς Πύρρα με καταπληκτική θέα και στην πλατεία του χωριού στο κατάστημα του κυρίου Σωτήρη Παπαθανασίου με παραδοσιακές πίτες και γλυκίσματα προσφορά του Μορφωτικού σύλλογο του χωριού. Το βράδυ του Σαββάτου μουσική βραδιά με DJ Αρτέμη Κακαϊτσα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι και χορό.

Το Κυριακάτικο πρωινό ήταν στο ίδιο πλαίσιο και με διαδρομή περίπου 20 χλμ από την άλλη πλευρά προς Στουρναρέ’ι’ικα . Κατάληξη στην κατασκήνωση περίπου στις 3 το μεσημέρι όπου οι πιο μακρινοί ξεκίνησαν να αναχωρούν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των Ιππικών συλλόγων ,από τους προέδρους κ.Μίλτο Κρανιά(Βουκεφάλα) & κ.Χρήστο Φατόλα(Ν.Πλαστήρα) για την Δημοτική αρχή Πύλης, για τους χορηγούς και όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην εκδήλωση.

ΒΟΥ 4

Καλό καλοκαίρι!!!!

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο facebook ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ